De top 10 nummers voor een perfecte openingsdans | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 november 2019

De top 10 nummers voor een perfecte openingsdans

De openingsdans is misschien wel een van de meest romantische momenten tijdens jullie bruiloft. Toch brengt deze dans ook wel de nodige spanning met zich mee, jullie staan immers midden in de belangstelling. Het is daarom ook belangrijk dat jullie een openingsdans kiezen waar jullie allebei helemaal in op kunnen gaan.

Nummers voor een openingsdans

Het samenstellen van jullie openingsdans begint bij de muziekkeuze. Kies bijvoorbeeld een nummer waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Wanneer jullie een nummer kiezen die jullie beide mooi vinden, dan zullen jullie je ook beide meer op je gemak voelen. De leukste nummers voor de openingsdans zijn namelijk de nummers die persoonlijk bij jullie passen.

Spectaculaire dans

Staan jullie toch liever niet in de schijnwerpers? Geen zorgen, een openingsdans is zeker niet verplicht. Om toch wel een leuke opening op jullie bruiloftsfeest te hebben, is het bijvoorbeeld een idee om de getuigen, bruidsmeisjes of ceremoniemeester bij de openingsdans te betrekken. Jullie kunnen dan met z’n alle een spectaculaire dans neerzetten. Dit is toch een stuk minder spannend dan dat jullie alleen in de schijnwerpers staan.

Passende nummers

Uiteraard is de muzieksmaak van iedereen anders. Toch zijn er diverse nummers die erg passend zijn voor de openingsdans. Met onze ervaring in muziek voor bruiloften hebben wij een top-10 met nummers weten samen te stellen, die het meest aangevraagd worden voor de openingsdans. Dit, zodat jullie hierin alvast wat inspiratie op kunnen doen voor jullie eigen huwelijk.

  1. Ed Sheeran – Perfect
  2. Ed Sheeran – Thinking Out Loud
  3. John Legend – All Of Me
  4. Bruno Mars – Uptown Funk
  5. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling
  6. Bruno Mars – Marry You
  7. Queen – Crazy Little Thing Called Love
  8. Jason Mraz – I’m Yours
  9. Al Green – Let’s Stay Together
  10. Frank Sinatra – The Way You Look Tonight

Boek muziek voor op je bruiloft bij Swinging.nl

Bij Swinging.nl hebben wij veel professionele zangers, zangeressen, muzikanten en DJ’s die ervaring hebben met het muzikaal omlijsten van bruiloften. Zij zullen altijd alles op alles zetten om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier, middels WhatsApp (06 – 48742404) of telefonisch via 010 – 281 86 33.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen