De-zangers-van-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 2 november 2016

De zangers van Swinging.nl

Voor de mensen die een zanger willen boeken maar daar niet gelijk een hele band omheen willen, hebben wij genoeg leuke zangers om uit te kiezen. Van ceremonie zangers tot Afrikaanse zangers, wij hebben het allemaal. Hier een lijstje met 3 van onze meest uiteenlopende zangers.

Edwin Monteyn

edwinn

Edwin is een natuurtalent als het om huwelijksceremonies gaat. Als jullie een bepaald nummer willen horen, maakt hij daar een leuke ceremonie versie van. Samen met zijn pianist levert hij geweldig maatwerk voor jouw speciale momenten op de mooiste dag van je leven. Mocht je Edwin willen maar met band, dan moet je eens een kijkje nemen op de pagina, Edwin Monteyn en band.

Afrikaanse zanger Lwela

lwelan

Afrikaanse zanger Lwela is een zeer ervaren Afrikaanse zanger en gitarist. Hij speelt geweldige covers maar hij maakt ook zijn eigen nummers. Lwela past perfect bij een Afrikaans themafeest. Lwela is ook te boeken met andere Afrikaanse muzikanten. Bijvoorbeeld Afrikaanse percussionisten of zangeressen. Door zijn grote netwerk zijn er vele opties mogelijk.

Marc Canto

marcn

Marc is een echte tenor, met een stem van 3 – octaven. Hij zingt al sinds dat hij 12 is en is sinds zijn adolescenten tijd erg bekend in het vak. Hij heeft terecht de finale van de Soundmixshow gehaald toen hij jonger was. Vandaag de dag wordt Marc voor veel evenementen geboekt. Vooral als het om zijn Italiaans- en musical repertoire gaat, is hij erg gewild. Maar vergeet niet dat hij ook met ‘allround top 40 nummers’ de zaal op de voetjes weet te krijgen.

Kijk op onze zangers pagina voor meer Swingende zangers!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen