Een DJ op je trouwfeest? Hier zijn onze tips | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 12 juli 2021

Een DJ op je trouwfeest? Hier zijn onze tips

Heel veel stellen hebben het afgelopen jaar hun bruiloft moeten uitstellen. Gelukkig zijn er nu steeds weer meer mogelijkheden en dat merken we dan ook direct aan het stijgende aantal trouwfeesten dat wordt georganiseerd! Een trouwfeest is de ideale manier om een huwelijk fenomenaal te starten. Ben jij ook bezig met het plannen van je trouwfeest? Overweeg dan zeker om een DJ te huren. Door het boeken van een DJ zorg je ervoor dat de hele avond gevuld is met de muziek naar jouw eigen smaak! Maar hoe weet je nu welke DJ een daverend succes van je trouwfeest maakt? In dit blogbericht geven we je enkele tips met waar je op kunt letten bij het kiezen van een geschikte DJ!

Bedenk welk genre je aanspreekt

Kies je voor een DJ op je trouwfeest? Bedenk dan vooraf welk genre jou het meeste aanspreekt. Op Swinging.nl beschikken we over tientallen DJ’s met ieder zijn eigen specialiteit. Wanneer je ons overzicht bekijkt, kun je precies aanvinken welke genres je leuk vindt en wat er het beste past bij jullie trouwfeest. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar disco, rock-’n-roll, dance, R&B of heb je liever een allround repertoire? Het kan allemaal!

Stel vooraf een DJ show samen

Wist je dat je een DJ ook kunt boeken in combinatie met live muziek? Zo kan een DJ met saxofonist de oplossing zijn wanneer je naast de DJ ook wat live muziek wilt hebben op het trouwfeest. Verder kun je ook een DJ met een violist, drums of zanger huren. Je gewenste combinatie kun je ter inspiratie samenstellen in onze DJ show configurator. Hierbij heb je, naast live muziek, de keuze uit vele andere extra’s, zoals een droogijs machine of een verlichte dansvloer. Op deze manier kun je alvast een goed beeld krijgen van je ideale DJ show voor op het trouwfeest.

Boek een DJ trouwfeest via Swinging.nl

Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Het is dus meer dan logisch dat alles helemaal perfect moet zijn. Dat snappen we bij Swinging.nl maar al te goed. We helpen je dan ook graag wanneer je op zoek bent naar de ideale DJ voor op je trouwfeest. Onze DJ’s hebben ruime ervaring met het draaien op bruiloften, zowel in het binnen- als buitenland. Ze weten daardoor als geen ander hoe ze moeten inspelen op het publiek en ook verzoekjes zijn uiteraard (indien gewenst door het bruidspaar) geen probleem! Daarbij zal jullie gekozen DJ voorafgaand aan de grote dag persoonlijk contact met jullie zoeken om het een en ander te bespreken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke muziek je wel en niet wilt horen, en of er een bepaald thema of rode draad in de muziek moet zitten. Tenslotte zorgen we dat alle afspraken goed worden vastgelegd in een contract. Zo kom je nooit voor (vervelende) verrassingen te staan.

Bekijk alle DJ’s en bij te boeken extra’s via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Stel je eigen DJ show samen