Een artiest huren, hoe werkt dat? | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 24 maart 2022

Een artiest huren, hoe werkt dat?

Je bent van plan om een feest te geven, maar je weet nog niet precies hoe je de muziek wilt laten verzorgen. Kies je bijvoorbeeld een DJ voor een swingend feest of is een opzwepende coverband handiger? En welke afspraken moeten er vooraf worden vastgelegd? Kortom, een artiest huren kan best wel wat vragen oproepen. Met dit blogbericht hopen we je alvast een eindje op weg te helpen!

Kies het soort artiest

Het begrip ‘artiest’ is vrij breed. De Van Dale omschrijft het als “iemand die optreedt in een variété”. Kortom, iedereen die voor een vorm van entertainment kan zorgen, is een artiest. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te bedenken welke vorm van entertainment je op je feest wilt hebben. Bij Swinging.nl heb je de keuze uit:

Bekijk je artiest naar keuze

Heb je een artiest gevonden die je interesse heeft gewekt? Dan vind je op de pagina van die betreffende artiest meer informatie, zoals een stukje informatie over de persoon zelf, foto’s en video’s, een setlist, prijzen en beschikbare recensies. Het kan zelfs zo zijn dat jouw artiest naar keuze een demo avond op de planning heeft staan. In dat geval kun je de artiest live bekijken voordat je een boeking plaatst.

Een artiest huren via Swinging.nl

Je hebt een aantal artiesten bekeken en hebt je favoriet gevonden? Dan is het tijd om deze artiest in te huren! Kijk op zijn of haar informatiepagina of jouw gewenste datum nog beschikbaar is en dan kun je de boeking plaatsen. Wij maken opvolgend een duidelijk contract voor je op waarin zaken zijn opgenomen zoals bijvoorbeeld een waardige vervanger als je artiest naar keuze door overmacht niet kan spelen.

Twijfel je echter nog tussen een of meerdere artiesten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Swinging.nl hebben we jarenlange ervaring en hierdoor kunnen we je uitstekend adviseren over de artiest die het beste bij jouw feest past. Bel daarom gerust naar 010 – 281 86 33 of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Stel je eigen DJ show samen