Een-bedrijfsfeest-organiseren-tijdens-de-kerstperiode-Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 15 november 2023

Een bedrijfsfeest organiseren tijdens de kerstperiode

De maand december wordt niet voor niets de gezelligste maand van het jaar genoemd. We hebben Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk ook de jaarwisseling. Genoeg gelegenheden dus om een goed feestje te vieren. Wil je graag een bedrijfsfeest organiseren rondom het thema kerst, maar is het nog niet gelukt om passend entertainment te vinden? Maak je niet druk, want in deze blog geven wij jou een aantal suggesties voor originele thema’s en bijpassend kerst entertainment. Wacht echter niet te lang om te boeken, want de planning zit snel vol!

Dans met je collega’s tijdens een Christmas Inferno

Heb je er al eens aan gedacht om twee thema’s te combineren tot één fantastisch thema voor jouw bedrijfsfeest? Christmas inferno is hiervan een erg leuk voorbeeld! Het combineert de warme sfeer van kerst met een jaren 70 discothema. Haal die broek met wijde pijpen en die foute kersttrui maar uit de kast en swing samen met je collega’s op de verlichte dansvloer met de grootste disco hits zoals Stayin’ Alive en Le Freak.

Bij Swinging.nl is het mogelijk om een Christmas Inferno bedrijfsfeest te boeken dat volledig is ingevuld voor jou. Van decoratie tot ontvangst door kerstvrouwen en diverse optredens van onder andere een gospelzangeres en twee dansende christmisses. Tijdens deze unieke avond kan je samen met collega’s de kerstperiode inluiden!

Zing mee met de bekendste Christmas Carols

Kerstmis gaat hand in hand met kerstmuziek, ook wel Christmas Carols genoemd. Bij Swinging.nl is het mogelijk om geluidsapparatuur te huren zoals een podium en geluidssets met draadloze microfoons. Klim samen met je collega’s op het podium en zing mee met de grootste kerst hits. Heb je zelf niet echt een gouden keeltje, maar wil je wel graag iets muzikaals toevoegen aan jouw Christmas Carols bedrijfsfeest? Laat je dan onder begeleiding van een contrabas en gitaar toezingen door het kerstduo. Dit swingende kerstduo heeft een groot repertoire vol met de leukste kerstliederen.

Ook de zingende kerstman kan jouw bedrijfsfeest voorzien van de nodige sfeer! Zowel voor als tijdens het feest voorziet hij jouw gasten van het benodigde entertainment. Zo kan hij de gasten verwelkomen bij binnenkomst en vindt hij het ook gezellig om na afloop van zijn optreden even door de zaal te lopen om een praatje te maken.

Ander kerst entertainment in gedachten?

Had je iets anders in gedachten? Dat is bij Swinging.nl geen probleem, informeer naar de mogelijkheden voor kerst entertainment door contact op te nemen met Swinging.nl Wij denken graag met je mee!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen