Een-geheime-operatie | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 20 september 2017

Een geheime operatie!

Geen FBI, CIA of Special Forces, maar Swinging.nl met een speciaal op maat gemaakte ‘secret act’ voor een internationale bruiloft. Een productie in opdracht van Astrid Blaauw Weddings & Events!

Secret Singers voor een internationaal bruidspaar

In Kasteel Hooge Vuursche vond op zaterdag 9 september een hele bijzondere bruiloft plaats. Natuurlijk is ieder bruidspaar uniek en daarmee iedere trouwdag op haar eigen manier bijzonder, maar deze internationale bruiloft had iets extra’s; een unieke primeur. Voor het eerst presenteerde we één van onze grootste geheimen van de afgelopen weken, een speciale dinnershow ‘Secret Singers’ genaamd.

In het hermetisch afgesloten kantoor van Swinging.nl gingen onze artiesten Marc Canto, Robbert Zwols en Mariska Visser in het diepste geheim aan de slag. Tot diep in de nacht werd er geoefend, alle teksten, liedjes, moves werden ingestudeerd onder toeziend oog van het internationale bruidspaar aan de andere kant van de webcam. Of het ze beviel? Ja! Dus lees snel verder.

3 acterende en zingende artiesten, 1 unieke dinnershow

Het eindresultaat was verbluffend. Een ober ging zogenaamd afscheid nemen en moest volgens de traditie van het kasteel dan een liedje zingen. Heel erg vals uiteraard. Dan komt de kok hem weghalen en zegt de vals zingende ober… zing dan zelf maar. De kok zingt vervolgens fantastisch mooi. Daar voegt zich weer een andere zingende en ditmaal vrouwelijke ober bij. Tot slot komt de eerste ober die zogenaamd afscheid nam (rechter persoon) weer terug en blijkt hij ineens toch heel goed te kunnen zingen. Het verhaal en de show daaromheen werd een groot succes, met een enthousiast internationaal publiek!

Was echt een heel mooi project om te doen, aldus Martijn van Buren (eigenaar Swinging.nl).

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen