onze nieuwe artiesten voor 2020

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Een knallend feest organiseren in 2020!

2020 is begonnen, een jaar vol nieuwe avonturen waar wij nu al erg naar uitkijken. Namens iedereen van Swinging.nl wensen wij jullie het beste voor 2020 met hopelijk veel swingende feesten. Om het nieuwe jaar direct goed in te knallen hebben wij de afgelopen tijd veel nieuwe artiesten toegevoegd. Onderstaand hebben wij een aantal van deze nieuwe topartiesten voor je op een rij gezet!

The Adele Project

The Adele Project is een fantastische liveband met zangeres, die naast de prachtige stem ook nog de looks van Adele heeft! Met fantastische visuals erbij zorgt de band daarmee zeker voor kippenvel. The Adele Project heeft bewezen het gehele oeuvre van de Britse wereldster tot in perfectie te kunnen uitvoeren. Deze band is dan ook zeker een must als je van Adele houdt.

DJ and Lady Laura

DJ and Lady Laura bestaat uit een DJ die tijdens het feest eigentijdse dancemuziek en bekende hits draait en zangeres Laura, een geweldige zangeres die zorgt voor het ultieme live gevoel. Het duo zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond, waarbij iedereen op de dansvloer zal staan!

Het Achtergrond Duo

Het Achtergrond Duo speelt op een beschaafd geluidsniveau een breed repertoire van bekende hits. Dit enthousiaste duo is dan ook perfect als achtergrond muziek tijdens een borrel, receptie of elke andere sociale gelegenheid. Daarnaast is het duo ook nog uit te breiden met een saxofonist of contrabassist. Het duo kan indien gewenst ook zonder stroom spelen.

The Billionaires

The Billionaires is een gezellige band met herkenbare muziek voor iedere gelegenheid. The Royals beschikt over een breed repertoire dat ze eveneens zonder stroom, of met een kleine zanginstallatie kunnen spelen. Hierdoor is deze band ook perfect om te boeken op moeilijk bereikbare locaties zoals het strand, een boot of in de natuur. The Billionaires straalt als band een fijne sfeer uit en zal zorgen voor een warm en welkom gevoel bij jouw gasten.

Miami Vibes

Ben je op zoek naar een band voor een geweldig dansfeest? Dan is Miami Vibes de perfecte keuze. De 6-koppige band speelt heerlijke Zuid Amerikaanse dansmuziek en creëert daarmee een echte Latin vibe. Deze band met tropische sferen zal zeker zorgen voor een gevulde dansvloer!

Artiest boeken voor jullie feest bij Swinging.nl

Wil jij live muziek op jouw feest en ben je benieuwd naar een van deze bands? Neem dan nu contact met ons middels WhatsApp 06 – 48 74 24 04, telefonisch via 010 – 281 86 33 of via ons online contactformulier. Ook in de rest van 2020 zullen er nog veel nieuwe professionele artiesten op onze website worden toegevoegd. Houd onze website dus goed in de gaten!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen