Een-muzikale-rode-draad-door-je-bruiloft-hoe-doe-je-dat | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 13 juni 2017

Een muzikale rode draad door je bruiloft, hoe doe je dat?

Het trouwseizoen is in volle gang. De laatste weken zijn we echt ontzettend druk geweest om alle vragen van alle bruidsparen zo goed mogelijk te beantwoorden. We hebben de meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje gezet. Ditmaal de vraag: hoe kun je met live muziek een mooie muzikale rode draad laten lopen door je hele trouwdag heen?

Hoe kunnen we een mooi muzikale rode draad spannen door onze bruiloft heen?

Dit is echt een hele leuke vraag. Wij zijn zelf ook helemaal gek van muziek en ook gek op symboliek. Het is heel goed mogelijk om een soort van muzikale rode draad te spannen door jullie hele bruiloft heen. De bruiloft begint meestal echt met de trouwceremonie. Een super bijzonder moment waar live muziek perfect bij past. We kunnen zo’n muzikale draad op heel veel manieren spannen voor jullie. Misschien is het leuk om 1 voorbeeld helemaal uit te werken:

Zeg elkaar het ja-woord met jullie eigen bijzondere liedje

Onze zangeres Paula Leek zou jullie trouwceremonie muzikaal kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld door bij de entree van de ceremonie, tijdens het tekenen en aan het einde van de ceremonie een mooi passend nummer te spelen. Dit doet ze het liefst door zichzelf te begeleiden op haar eigen witte vleugel. Het ziet er prachtig uit en het klinkt natuurlijk ook fantastisch.

Ontspannen trouwborrel met live muziek

Vervolgens kan Paula bijvoorbeeld met haar gitaar leuke liedjes spelen tijdens de borrel en het aansnijden van de taart. Ze kan dan tussen de gasten doorlopen voor een heerlijk ontspannen sfeertje. Gasten kunnen direct een verzoekje aanvragen.

Trouwfeest met een toffe band

Tijdens de feestavond kan Paula terugkomen met haar band Bite. Met deze topband gaat gegarandeerd het dak eraf.

Eindig je trouwfeest met het nummer waarop jullie bruiloft is begonnen

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld als openingsdans hetzelfde liedje te kiezen waarop jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven. Of om bijvoorbeeld als allerlaatste nummer te kiezen voor een nummer waarop jullie helemaal aan het begin van de dag de trouwzaal zijn binnen gekomen. Zo is de cirkel weer rond. Hoe mooi is dat?

 

Stel je eigen DJ show samen