Election-Party-voor-B-&-S | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 november 2016

Election Party voor B & S

De zaterdag voor de Amerikaanse verkiezingen organiseerde het bedrijf B & S haar jaarlijkse personeelsfeest. Omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen enorm in het nieuws waren op dat moment was gekozen voor het thema ‘Election Party’. Swinging.nl mocht alle decoratie en al het entertainment verzorgen.

bg3

Artiesten

Bij binnenkomst werden de gasten onthaald met een prachtige rode loper en vervolgens door Amerikaanse cheerleaders een warm welkom geheten. Na het in ontvangst nemen van een feestelijke cocktail begon het feest met een optreden van DJ Martijn.

bg4
De sfeer zat er al direct goed in. Na een korte dans van de cheerleaders was het tijd voor de top band The Obsessions. Een spetterende soulband die alle Amerikaanse hits speelde van de afgelopen veertig jaar.

bg5

Daarna kwam niemand minder dan Sharon Doorson op het podium. Zij stal met haar toffe karakter direct de show. Na dit fenomeen kwam ook nog DJ Lucien Foort gezellig de boel op zijn kop zetten. Als het om artiesten ging hadden ze het beste van het beste.

bg6

Amerikaanse hapjes

De hele zaal was gedecoreerd in Amerikaanse stijl. Alle hapjes en het eten waren geheel Amerikaans. Hamburgers, champagne, noem het maar op, en het was er.

bg7

Het was echt een top feest waar nog lang over is nagepraat!

 

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen