Entertainment voor een bruiloft met kinderen | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 oktober 2018

Entertainment voor een bruiloft met kinderen

Bij het plannen van een bruiloft is het een belangrijke vraag of er ook kinderen op de gastenlijst staan. Jullie bruiloft samen met jullie eigen kinderen en/of de kinderen van jullie vrienden en familie vieren is namelijk een manier om jullie dag nóg specialer te maken. Door de kinderen op een leuke manier te betrekken bij jullie bruiloft en met het juiste entertainment voor kinderen, zorg je dat het ook voor hen een onvergetelijke dag wordt. In deze blog leggen we je uit hoe je dit doet.

Een speciale taak voor de kinderen

Een manier om de huwelijksdag voor jullie zelf en voor de kinderen onvergetelijk te maken, is om een speciale taak voor de kindjes te bedenken. Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld leuk om met bloemetjes te strooien, het bruidsboeket vast te houden of om de ringen aan te geven. Dit zorgt niet alleen voor een bijzonder moment (en mooie foto’s), maar zorgt er ook voor dat de kinderen zich speciaal en gewaardeerd voelen. Want wat is er mooier dan door je eigen peuter naar het altaar te worden begeleid terwijl hij of zij een bordje omhooghoudt met daarop “Papa hier komt je bruid”?

Entertainment voor een bruiloft met kinderen
Naast een taak tijdens de trouwceremonie zijn er ook een aantal andere leuke bezigheden voor de aanwezige kinderen te bedenken. Deel bijvoorbeeld wegwerpcamera’s aan de kids uit, waarmee ze zich vervolgens de hele dag kunnen vermaken. Dit houdt ze niet alleen bezig, maar levert vaak ook nog een aantal leuke en verrassende kiekjes op! Het uitdelen van de trouwbedankjes is ook een taak die uitstekend geschikt is voor kinderen, uiteraard hoort daar ook een speciaal trouwbedankje voor de kinderen bij. Denk bijvoorbeeld aan een sierraadje als blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Professioneel bruiloft entertainment voor kinderen

Wil je dat de kinderen zich tijdens jullie bruiloft geen moment vervelen, dan kan je ook voor professioneel bruiloft entertainment kiezen, dat speciaal op de jongste gasten is afgestemd. Dit zorgt ervoor dat zowel jullie kleine gasten als hun ouders onbezorgd van jullie huwelijksdag kunnen genieten. Swinging.nl heeft een aantal leuke kindvriendelijke acts en artiesten in het assortiment, waarmee we van elke locatie een kindvriendelijke huwelijkslocatie kunnen maken.

Sneltekenaar voor een bruiloft met kinderen
Denk bijvoorbeeld aan ons fotohokje, waarbij gasten een foto van zichzelf kunnen laten maken, terwijl ze uitgedost zijn met te gekke accessoires. Deze activiteit is zowel leuk voor kinderen als voor volwassenen. Onze sneltekenaar is een ander succesnummer voor bruiloften met kinderen. De sneltekenaar maakt treffende en hilarische karikaturen van jullie gasten en slaat de kinderen natuurlijk niet over. Niet alleen hilarisch om te zien, maar ook nog eens een leuk aandenken voor jullie gasten. En de tip die niet mag ontbreken op jullie huwelijksfeest met kinderen; is de kinderdisco. Door de DJ voorafgaand aan het echte feest een uurtje muziek voor de kinderen te laten draaien, begeleid door discolampen en een bellenblaasmachine, wordt het ook voor de kids een feest op jullie bruiloft!

Andere kindvriendelijke acts:

Jullie bruiloft een (kindvriendelijk) succes met entertainment van Swinging.nl

Swinging.nl is al jaren het adres voor bruiloft entertainment. Zoals je op onze website kunt lezen hebben we voor iedere ceremonie en voor ieder huwelijksfeest passend entertainment. Van huwelijkszanger tot bruiloft DJ en van fotohokje tot sneltekenaar, Swinging.nl regelt het voor je. Ook een speciale kindershow boeken voor een bruiloft regel je dus via ons. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om jullie wensen te bespreken, want we denken graag mee. Zo maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen