Feestend-de-wereld-rond | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 12 oktober 2016

Feestend de wereld rond

Een thema voor je feest bedenken is vaak moeilijk. Gaat het om een speciale dag, een kleur, een onderwerp of misschien een land? Voor een landen thema ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende themafeesten in de aanbieding maar in dit artikel vertellen wij wat meer over onze landen thema’s.

Australisch themafeest

Australie themafeest

Het feest begint met Aboriginals die met hun didgeridoos een spectaculair openingsconcert neerzetten. Tijdens het feest kun je overal muziek, kunst en workshops vinden. Altijd al een didgeridoo willen bespelen, op dit feest kan het! Een graffiti workshop in Australische stijl is ook mogelijk. Wil je echt gek doen? Dan heb je ook nog de backpacker race. Met een grote rugzak op je rug leg je de vetste parcours af door de bossen. Dan ben je pas een echte backpacker!

Ook op dit feest kun je de leukste artiesten en entertainment boeken. Bij het boeken van dit feest heb je een avondvullende DJ show met voldoende geluid en licht tot 150 personen, openingsact met een didgeridoo speler, Australisch decoratie pakket om uw feestzaal aan te kleden en Australian beautystreet met nailartist en Australian hairstylist.

Amerikaans themafeest

america1
Rock ‘n roll, route 66, drive in bioscopen… Gaat er al een belletje rinkelen? Inderdaad Amerika. Dit feest begint met een coole route 66 loper op de grond. Terwijl je naar binnenloopt, komen de rolschaatsende serveersters jou je heerlijke champagne brengen. Vind je dat nog niet Amerikaans genoeg? Dan hebben we vervolgens een spectaculair rock n’ roll dansoptreden, gevolgd door een eventuele speech van de directeur. De rest van de avond kan je genieten van een van onze DJ’s. Ook kan je genieten van een echte Amerikaanse film zoals Grease, in de heerlijke autobanken in de drive in bioscoop. En natuurlijk, hij kan niet missen op een feest, Elvis. Als afsluiting komt Elvis nog een onvergetelijk optreden geven.

Bij dit feest heb je een aanvullende DJ Show, decoratie pakket, beautystudio, popcorn automaat, kauwgomballen automaat en flipperkast. Daarnaast krijg je er een cheerleader en rock n’ roll dansshow bij.

Cubaans themafeest

cuba1
Bij binnenkomst hoor je de Cubaanse muziek al door de zaal galmen, en dat terwijl je door een prachtige hostess een heerlijk drankje aangeboden krijgt. De heerlijke salsamuziek laat je automatisch dansen. Als je er nou helemaal niks van kan, heb je altijd nog de workshop salsadansen. De percussieworkshop is erg leuk voor de mensen die niet van dansen maar wel van muziek maken houden. Ga gezellig op het bankje naast de oude mannen met gitaren zitten, terwijl je van je cocktail geniet. Naast de heerlijke Cubaanse muziek kun je ook genieten van een geweldige DJ Show.

Naast dit alles krijg je ook nog eens een Cubaans decoratie pakket en een echte limbo dansshow!

Afrikaans themafeest

afrika1
Als je binnenkomt in de met apen, watervallen, planten en Afrikaans eten bezette wildernis kan je de Afrikaanse percussie muziek al horen. Na een eventuele speech van de directeur kan je genieten van een muziekoptreden van een fantastische Afrikaanse band! Afrikaanse dans, percussie, patronen schilderen, maskers en sieraden maken, het kan allemaal op dit feest. Als afsluiting van de avond wordt er een spectaculaire dansact gegeven.

Wereldfeest

wereld2
Wil je het allemaal, dan hebben we het wereldfeest! Over de loopplank kom je binnengelopen in de vertrekhal. De hostess dames staan je al op te wachten voor een welkomstdrankje. De avond begint met een super leuke openingsact die eventueel gevolgd kan worden door een speech van de directeur. Naar welk land u als eerst wilt gaan kunt u helemaal zelf bepalen. Je kunt heerlijke wijnen proeven in Frankrijk, Salsa dansen in Cuba of een Tai Chi workshop volgen in Chinatown. Elk land heeft een eigen programma met entertainment en artiesten. Voor ieder wat wils dus. Ook kunnen heerlijke lekkernijen als sushi, kaas, pasta en tapas uit de verschillende landen zeker niet ontbreken tijdens deze avond. Na deze lange reis gaat iedereen weer lekker naar zijn of haar eigen huisje. Oost, west, thuis, best!

Stel je eigen DJ show samen