Festival-bruiloft-beleef-jullie-mooiste-dag-in-festivalsfeer | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 31 augustus 2016

Festival bruiloft, beleef jullie mooiste dag in festivalsfeer

De laatste tijd staan we met onze bruiloft DJ’s en bands te spelen op bruiloften die lekker in de buitenlucht plaatsvinden in een ongedwongen festival sfeer. Het leuke van deze setting is dat alle gasten gewoon hun eigen tempo kunnen bepalen en zelf kunnen kiezen wat ze willen eten en wanneer.

WP Day 2015 - Dufrasnes Fotografie-13146

Swinging.nl werkt samen met een aantal fantastische weddingplanners die veel ervaring hebben opgedaan met dergelijke bruiloften. Ze kennen vele mooie locaties en leuke leveranciers om een dergelijk thema tot in de puntjes uit te werken.

Een geweldige lokatie bijvoorbeeld voor dit thema is Feel Good tent Events. Op een prachtige plek midden in het bos heeft Feel Good Tent Events een aantal fraaie tenten geplaatst met faciliteiten zowel voor slecht weer als mooi weer.

Wat is er nou mooier dan je trouwceremonie in de buitenlucht te kunnen vieren? Bijvoorbeeld met live muziek van niemand minder dan Jennifer Ewbank. Haar stem is werkelijk prachtig en zij maakt geheel op maat voor jullie de muziek perfect passend bij jullie wensen. Het spreekt voor zich dat Jennifer bij Swinging.nl te boeken is.

WP Day 2015 - Dufrasnes Fotografie-22416

Na de trouwceremonie is natuurlijk tijd voor feest. Een borrel, de taart aansnijden, een hapje een drankje alles wordt net een beetje sprankelender en persoonlijker in zo’n prachtige omgeving. Heel leuk is het bijvoorbeeld om dit te begeleiden met een akoestische band. De Swingers spelen graag op dit soort bruiloften. De combinatie van gezellige mensen, de vrolijke sfeer en de buitenlucht maken een festival bruiloft tot een ware belevenis.

WP Day 2015 - Dufrasnes Fotografie-22646

Het leuke van een festival bruiloft is ook dat je op culinair gebied ook vele kanten op kunt gaan. Bijvoorbeeld een heerlijke BBQ of een walking dinner. Dit kun je aanvullen met een Champagne bus, een koffiebar en een taartentafel. Zo is er voor elk wat wils.

WP Day 2015 - Dufrasnes Fotografie-12989

Tot slot is het tijd voor feest. De Swinging White Delight Show past werkelijk perfect in deze setting. De prachtige strak witte uitstraling gecombineerd met de mooie tenten zorgt voor een geweldige ambiance.

WP Day 2015 - Dufrasnes Fotografie-12997

Kortom een festival bruiloft is een geweldig idee als je graag op een informele manier wilt trouwen en feestvieren met aandacht voor al je gasten in een prachtige omgeving met een keur van smaken, geuren en indrukken.

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen