Ga-gratis-naar-Fifty-Shades-Darker | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 19 februari 2017

Ga gratis naar Fifty Shades Darker

Maak kans op gratis kaarten voor de film Fifty Shades Darker. Een film die je natuurlijk het best samen met je partner kunt gaan kijken. Hoe? Heel eenvoudig, met slechts 1 minuutje werk maak je kans op deze kaarten in een bioscoop van je voorkeur.

Hoe het werkt, vertellen we zometeen maar eerst willen we je graag uitleggen wat onze uitdaging precies is.

Net zo leuk als het feest zelf

Wij willen graag dat het organiseren van een feest net zo leuk is als het feest zelf. Wij helpen daar graag bij met een overzichtelijke website, een uitgekiend aanbod van entertainment en met het geven van uitmuntende service.

Uitmuntende service, wat is dat dan?

Wat ons betreft gaat dat heel ver: het begint met snel en deskundige reactie op vragen die we krijgen aan de telefoon, chat en e-mail. Maar dat is pas het begin. Na het eerste contact maken we desgewenst een afspraak voor verder persoonlijk advies: bij ons op kantoor of bij de klant thuis. We hebben inmiddels ruim 17 jaar ervaring met vele duizenden bruiloften en kunnen daardoor direct een goed advies geven.

Deskundig advies

Al onze medewerkers zijn enorm ervaren en zijn zelf ook actief als muzikant en/of DJ. We geven in een persoonlijk gesprek, aan de telefoon en per mail advies op basis van eigen ervaring opgedaan met de vele duizenden bruiloften die we de afgelopen 17 jaar hebben mogen verzorgen.

Bekijk onze artiesten live in onze muziekstudio

Maar een persoonlijk advies daar blijft het niet bij. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de optredens van onze artiesten. We hebben daarom speciaal een eigen muziekstudio ingericht met een podium, een barretje en alle technische faciliteiten om jullie op een ongedwongen manier kennis te laten maken met onze Dj’s, live bands en artiesten. Elke week organiseren we meerdere kijkavonden met diverse optredens. Bekijk de actuele agenda van onze kijkavonden. Zo kun je als bruidspaar op een ongedwongen manier onder het genot van een drankje kennis maken met onze DJ’s en artiesten in onze muziekstudio te Rotterdam. Toch een stuk fijner dan je te voelen als een soort ‘indringer’ op andermans bruiloft waar je in een hoekje eventjes gaat kijken naar een optreden.

Kijk live mee via de webcam

Live stream

We kunnen onze muziekstudio uit Rotterdam lastig verplaatsen maar we snappen heel goed dat niet iedereen in staat is om naar Rotterdam te reizen. Bijvoorbeeld omdat je zit met de kinderen, werktijden of wellicht omdat jullie niet in Nederland wonen. Daar hebben we ook iets op gevonden: speciaal daarvoor hebben we een twee webcams opgehangen in onze studio en is het via een besloten link mogelijk om op afstand mee te kijken bij onze kijkavonden in onze muziekstudio.

We checken altijd de lokatie

weddingplannerdag-2016

Heel belangrijk: past jullie favoriete coverband of bruiloft DJ wel bij de mogelijkheden van jullie lokatie. Mag er bijvoorbeeld wel genoeg geluid worden gemaakt, is er voldoende stroom, is de speelplek voldoende, hoe zit het met de bereikbaarheid. Allemaal erg belangrijk voor een zorgeloos feest. Vele honderden lokaties kennen we inmiddels al maar als we de lokatie nog niet kennen dan nemen we altijd even contact op met de lokatie om zo niets aan het toeval over te laten.

Vast contactpersoon

Swinging team

Je krijgt altijd bij Swinging.nl een vast contactpersoon: vanaf de eerste kennismaking tot en met de eindevaluatie achteraf. Wel zo prettig en persoonlijk.

Schermafbeelding 2017-02-19 om 12.22.16

Altijd spelen garantie

Niet onbelangrijk: ook als er iets mis gaat, staan we voor je klaar. Je kunt ons altijd bereiken en we lossen het op. Door ons enorme netwerk en ervaring lossen we het altijd op. Daarom bieden we de unieke altijd spelen garantie.

En toch moet het beter kunnen

Work-in-progress-1024x603

Wat is onze uitdaging? Heel eenvoudig: hoe leg je dit hele verhaal nu eenvoudig uit? Want service moet je ervaren, niet vertellen. Soms krijgen mensen namelijk de indruk dat wij enkel een website zijn, weliswaar een goede website maar niet meer dan dat. Dat je alles zelf moet doen als klant van Swinging.nl. Maar niets is minder waar! We staan altijd klaar, 24*7, om altijd weer te gaan voor dat ene doel: een top bruiloftsfeest.

Ga gratis naar Fifty Shades Darker

Leg ons uit wat wij kunnen verbeteren, alle tips zijn welkom. Hoe kan onze website persoonlijker, vriendelijker. Hoe kunnen we duidelijk maken wat onze totaalservice beleving precies inhoudt. Mail je input naar martijn@swinging.nl voor 1 maart aanstaande. Onder alle inzendingen verloten we 2 vrijkaartjes voor de film Fifty Shades Darker in een bioscoop naar keuze. Bellen of appen mag natuurlijk ook op 06 – 48742404. We laten ons graag verrassen en doen het graag nog beter.

Stel je eigen DJ show samen