Terug in de tijd met deze coverbands | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 14 september 2023

Ga terug in de tijd met deze coverbands

Bereid je voor om een muzikale reis terug in de tijd te maken met Swinging.nl. Of je nu een roaring 20’s, groovy 70’s of neon 80’s feest gaat organiseren, onze coverbands brengen de juiste sfeer naar elk evenement.

Muziek uit de jaren ‘20 en ‘30

Muziek uit de jaren ’20 en ’30 is swingend, vrolijk en uitnodigend om te dansen. Daarnaast is het onmisbaar wanneer je een maffia thema feest organiseert. Zowel JIVE! als Short Wood Street Jazz Band spelen enkele fantastische klassiekers uit die tijd, gecombineerd met hedendaagse hits. Ook de coverband Velvet Radio past perfect bij dit thema. Hoewel hun repertoire voornamelijk uit moderne hits bestaat, wordt alles van een heerlijk jaren ’30 sausje voorzien.

Muziek uit de jaren ‘50

Terwijl de opkomst van rock ‘n roll in de jaren ’50 veel aandacht trok, bleef jazz een levendige en invloedrijke muziekstijl gedurende deze periode. Het Roaring Jazz Quartet brengt deze tijdloze hits met plezier ten gehore. Naast nummers van grootheden uit die tijd, zoals Nat King Cole, en nummers uit “The Great American Songbook,” brengt deze coverband ook hits van moderne artiesten als Ed Sheeran en John Mayer met dezelfde bezieling tot leven.

Muziek uit de jaren ‘60

Het trio Alma weet de hits uit de jaren ’60 vlekkeloos te performen. Wat deze act uniek maakt, is het ontbreken van een drummer en zanger(es). Met hun blaas-, bas- en toetsinstrumenten spelen zij perfect op elkaar in en ontstaat er een heerlijke easy-listing set. Ook het duo Showmance houdt van nummers uit de jaren ’60. In hun gevarieerde setlist zullen dan ook genoeg klassiekers uit dit tijdperk de revue passeren.

Muziek uit de jaren ‘70 en ‘80

De jaren ’70 en ’80 vormden een tijd van buitengewone muzikale diversiteit. In deze decennia bloeiden diverse muziekgenres op, waaronder rock, pop, funk, disco, punk, soul en progressieve rock. Deze variëteit is precies wat je kunt verwachten wanneer je de coverband Soul Solution boekt. Met hun levendige optredens en een reeks aanstekelijke uptempo nummers, zullen je gasten niet stil kunnen blijven zitten.

Muziek uit de jaren ‘90

Als het aankomt op muziek uit de jaren ’90, heb je geluk! De Helden hebben een breed repertoire met hits zoals “Baby One More Time”, “Jump Around”, en zelfs verschillende jaren ’90-medleys. Ook de coverband FUNK U neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd, waarbij de jaren ’90 zeker niet over het hoofd worden gezien in hun medleys.

Plaats je boeking gemakkelijk via Swinging.nl

Heb je de perfecte coverband gevonden die jouw feest terug in de tijd brengt? Plaats dan eenvoudig je boeking via Swinging.nl. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt, of heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen