Gezocht-enthousiaste-stagiaire-(m-v) | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 2 december 2016

Gezocht: enthousiaste stagiaire (m/v)

Gezocht: een top stagiaire met passie voor bruiloftmuziek

Swinging.nl, het grootste bruiloftentertainment bedrijf van Nederland, is per 1 januari op zoek naar een top stagiair. Ben jij die enthousiaste professionele salestopper waar we naar op zoek zijn?

Wat ga je doen? 
We gaan je opleiden tot volwaardig artiestenboeker van bruiloftentertainment (bands, DJ’s, artiesten en aanvullend entertainment). Je bent dagelijks belast met alle werkzaamheden die hierbij horen:
– het doen van intake gesprekken met bruidsparen
– het maken van offertes
– het doen van verkoopgesprekken
– het regelen van alle logistiek rond boekingen
– het organiseren van klantenavonden voor bruidsparen

Naast deze dagelijkse taken ga je ook aan de slag met de organisatie van de Nationale Weddingplannerdag. Een dag voor alle Weddingplanners van Nederland met top entertainment, lokaties en culinaire verrassingen. Tot slot krijg je de kans om actief mee te denken en mee te werken aan de ontwikkeling van Swinging.nl: hoe kunnen we nog leuker, nog beter en nog groter worden.

Wat hebben we te bieden?
Je komt te werken in een klein enthousiast team. Je krijgt de kans om snel een netwerk op te bouwen in de trouwbranche. Je doet veel saleservaring op. Je krijgt een leuke afwisselende volwaardige stage. We zullen veel tijd investeren in je om je de fijne kneepjes van het artiestenboeker vak te leren. Dit is echt een stage waarbij je veel gaat leren en echt aan de bak gaat. Je begeleider is universitair geschoold en weet dus uitstekend op het niveau van je opleiding begeleiding te bieden.

Wat is je stagevergoeding?
We geloven sterk in beloning naar werk. We werken met een stagevergoeding in de vorm van een stagebonus: je krijgt elke maand concrete doelstellingen. Dit zijn zowel verkoop gerelateerde doelstellingen als organisatie gerelateerde doelstellingen. Behaal je deze: dan behaal je je stagebonus. Scoor je over? Dan krijg je een extra bonus.

Wat zijn je werktijden?
Bij een bruiloft-entertainmentbedrijf horen flexibele werktijden: soms werk je van 09:00 – 17:00. Maar het kan ook dat je werkt van 13:00 – 22:00 uur. Dit zal meestal doordeweeks zijn maar af en toe ook in de weekenden.

Wat heb jij te bieden?
We hebben een leuke stageplek in de aanbieding met veel potentie en zelfs wellicht de kans op een arbeidscontract. We zijn dan ook niet zoek naar zomaar iemand. Jij bent een topper die voldoet aan het volgende profiel:
– je doet een HBO opleiding
– je bent in het bezit van een rijbewijs
– je woont in Rotterdam of in de zeer nabije omgeving
– je vindt sales echt leuk om te doen.
– je bent gek op telefoneren (artiestenboekers zitten de hele dag aan de telefoon)
– je bent creatief en legt verbanden die anderen niet zien
– je bent gek op bruiloften: je kunt je perfect inleven in wat een bruidspaar zoekt
– je bent zeer attent, uitermate betrouwbaar, je werkt hard en vooral: je stroomt over van enthousiasme
– je bent een echte initiatiefnemer: je ziet kansen die anderen niet zien en je bent de eerste die ze pakt
– je bent bovengemiddeld intelligent
– je beheerst de Nederlandse taal foutloos
– beheersing van andere vreemde talen is een pre maar geen must
– aantoonbare affiniteit met bruiloft-entertainment is een pre maar geen must

Let op: wat zoeken we niet!
We zijn niet op zoek naar studenten die een afstudeeronderzoek moeten doen. We zijn echt op zoek naar een student die gelijk aan de slag kan gaan. Die veel werkervaring wil opdoen en mee kan werken bij de dagelijkse werkzaamheden op ons kantoor.

Wat moet je doen om deze topstage plek te bemachtigen?
Stuur een mail naar martijn@swinging.nl met je motivatie en vooral ook concrete voorbeelden waaruit blijkt dat jij voldoet aan bovengenoemd profiel.

 

 

Stel je eigen DJ show samen