Gospelkoor op je bruiloft | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 28 november 2019

Gospelkoor op je bruiloft

Gospelmuziek is prachtige en swingende muziek, welke bovendien perfect past op bruiloften. De gospelmuziek, gezongen door geweldige zangers en/of zangeressen, zorgt namelijk bij iedereen voor kippenvel. Ben jij op zoek naar een gospelkoor voor op jouw bruiloft? Lees dan snel verder!

De oorsprong van gospelmuziek

De gospelmuziek kent zijn oorsprong op de katoenvelden van de zuidelijke staten in de Verenigde Staten. In de tijd van de slavernij, probeerden de slaven de pijn op de plantages te verzachten. Doordat de slaven geen instrumenten mochten bezitten, was de muziekstijl gebaseerd op zang. Gospelmuziek is ontstaan in een heftige periode en brengt dan ook een krachtige boodschap met zich mee. Na de afschaffing van de slavernij bleef de muziekstijl groeien en werd het ook in steeds meer kerken populair. Een gospelkoor staat bekend om hun prachtige zang, energie en ritmegevoel.

Gospelkoor bij Swinging.nl

Bij Swinging.nl is het mogelijk om hét gospelkoor ‘More Gospel Singers’ voor jouw bruiloft in te huren. Speciaal voor de huwelijksceremonie of kerkdienst hebben de More Gospel Singers namelijk een intiem bruiloft programma samengesteld, genaamd ‘The Wedding Black Gospel Show’. Met deze intieme show met swingende, inspirerende en herkenbare gospelsongs zorgen zij voor een onvergetelijke huwelijksceremonie. Daarnaast kan je ook zelf het programma samenstellen, met bijvoorbeeld jouw favoriete gospelnummers. Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben wij de top 5 meest aangevraagde nummers van More Gospel Singers op een trouwceremonie voor jou op een rijtje gezet:

  • Blessed and highly favored
  • This little light
  • Oh happy Day
  • Oh Lord stand by me
  • Amazing Grace

The More Gospel Singers boeken via Swinging.nl?

Ben jij enthousiast geworden over More Gospel Singers en wil je dit gospelkoor boeken voor jouw bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nu om een kerkdienst of huwelijksfeest gaat, onze gospelband zorgt voor een fantastische ervaring voor iedereen. Boek nu gemakkelijk jouw favoriete artiest via onze website. Heb je hulp of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 010 – 281 86 33.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen