Halloween party boeken | swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 13 oktober 2023

Griezelen met Swinging.nl: entertainment voor jouw Halloween feestje!

De meest griezelige tijd van het jaar staat alweer bijna voor de deur. Lampen gemaakt van pompoen, spinnenwebben, graftombes en iedereen als griezels verkleed; we hebben het natuurlijk over Halloween! De perfecte avond voor een themafeestje, als je het ons vraagt. Een Halloween party is altijd een weldaverend succes. Laat Swinging.nl daarom jou en je gasten de stuipen op het lijf jagen. Bekijk hieronder al onze mogelijkheden!

Halloween party met Swinging.nl

Wanneer je voor een Halloween party bij Swinging.nl kiest, kan je er zeker van zijn dat de locatie volledig wordt omgetoverd volgens thema. De uitgenodigde gasten worden vanaf het eerste moment al verwelkomd door een griezelige verassing, hier staan namelijk een aantal zombies te wachten bij de ingang om hun gasten te ontvangen. Eenmaal in de zaal worden de gasten ondergedompeld in Halloween sferen. Ook de aanwezige DJ en andere muzikanten zullen meedoen aan de dresscode en hun engste kostuum aanhebben!

Aanvullende acts

Het zou geen feestje van Swinging.nl zijn als er geen extra mogelijkheden beschikbaar zijn. Met de Thriller act is het net alsof je in de iconische videoclip van Michael Jackson stapt. De Thriller act wordt uitgevoerd door acht dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums. Dit gehele spektakel zal ongeveer vijf minuten duren. Met deze act zijn jij en je gasten verzekerd van een onvergetelijke ‘horroravond’ met een humoristisch randje. In voor nog meer bangmakerij? Kies dan voor Graaf Dracula, met zijn verassende trucs!

Jouw griezelige act boeken via Swinging.nl!

Laat dit jaar de meest griezelige Halloween editie ooit worden en boek een Halloween party bij Swinging.nl! Samen stellen wij jouw Halloween party samen, volledig naar jouw wensen. Ben jij benieuwd naar al onze mogelijkheden of heb je andere vragen hierover? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen