Het-is-vrijdag-de-13e-ongeluksdag!? | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 13 oktober 2017

Het is vrijdag de 13e: ongeluksdag!?

Bijgelovig of niet het blijft een mooi fenomeen! Wat voor type ben jij? Pas jij vandaag juist extra op dat je niet ook nog een zwarte kat tegenkomt? Of ben je een echte ‘dare devil’ die gewoon vrolijk op deze ongeluksdag de grens opzoekt? Voor Swinging.nl is het vooral een hele mooie dag, waar we heel gelukkig van worden:

Trouwen op vrijdag de 13e!

Niet alleen voor ons is het een mooie dag. Er zijn namelijk en in ieder geval twee bruidsparen die het hebben aangedurfd om vandaag te trouwen! Wij zijn dan ook met onze DJ Rutger aanwezig op Landgoed Waterland bij één van de mooiste dagen uit het leven van een gelukkig stel. Bij Restaurant Aan Zee in Oost-Voorne zijn het DJ Martijn en Yannick op percussie die het bruiloftsfeest tot een groot succes gaan maken! Wij wensen de bruidsparen uiteraard veel geluk toe en dat jullie maar heel erg gelukkig mogen blijven in de liefde.

Halloween en vrijdag de 13e een gewaagde combinatie…

Het gevaar opzoeken met een Halloween feest op vrijdag de 13e is toch wel next level. Gelukkig durfde Mijnheer Sfeer het aan om in Beekse Bergen een gruwelijk griezelig feest te organiseren en natuurlijk maakt Swinging.nl, the next step in Entertainment en Events daar graag deel van uit. Zo gezegd, zo gedaan maar gelukkig zullen de gasten niet ontdaan naar huis toe gaan.

Griezelhuizen feestelijk opgeleverd

Nog in de Halloween sferen van hierboven en nog steeds op dezelfde vrijdag de 13e is het opleveren van huizen misschien een beetje griezelig. Toch zijn het zeker geen enge spookhuizen, maar een prachtig nieuwbouwproject! En gelukkig wordt de oplevering van Zeeburger Zilt een groot feest dankzij optredens van Jennifer Ewbank en Jonny Smokes.

Een hele fijne vrijdag de 13e!

 

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen