Het-Swinging.nl-team! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 22 november 2017

Het Swinging.nl team!

Met onze artiesten, DJ’s en acts treden wij logischerwijs erg naar buiten. Echter zijn de personen daarachter die ervoor zorgen dat ons artiesten aanbod in picture staat minstens net zo belangrijk. Daarom vinden wij het weleens tijd worden om ook deze mensen in de spotlights te zetten, zeker omdat onze directeur/eigenaar de laatste tijd meermaals heeft laten vallen dat hij zo blij is met zijn team:

ASTRID BLAAUW: EVENTMANAGER 

Naast haar werk voor haar eigen bedrijf Astrid Blaauw Wedding & Events is Astrid Blaauw eventmanager bij Swinging.nl. Haar speerpunt is om te ontzorgen; de klant en de gasten laten genieten van het evenement. Zij dienen zich nergens druk over te maken, Astrid zorgt ervoor dat alles perfect verloopt.

PETER ANGEVAARE: LOGISTIEK MANAGER

Onze hoofdtechnicus en DJ planner. Peter zorgt ervoor dat alle techniek op tijd klaarstaat en doet wat het moet doen. Zijn missie: precies die sfeer creëren met geluid en licht die de klant zoekt.

CLAIMY ANTHONISSEN: CONCEPT ONTWIKKELAAR

Claimy is naast de werkzaamheden voor haar huidige werkgever en haar bedrijf The Wedding Department werkzaam bij Swinging.nl als concept ontwikkelaar voor bedrijfsevenementen en is tevens verantwoordelijk voor de totale organisatie van de Nationale Weddingplannerdag 2018.

SANDRA DE BAAS: OFFICE MANAGER

Als office manager ben ik de spin in het web bij Swinging.nl. Ik zorg ervoor dat het eerste contact met onze klanten zo goed mogelijk verloopt en dat alle administratie foutloos gebeurd. In mijn vrije tijd ben ik gek op paarden en squashen.

STEPHAN VAN BUREN: WEB CONTENT PRODUCER

Jong, enthousiast en vooral heel creatief. Stephan zorgt ervoor dat onze website wordt voorzien van de juiste informatie, foto’s en video’s. Bezig met de voorbereidingen voor de opleiding audio visuele media van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

NIKKI KORPEL: SOCIAL MEDIA MANAGER

‘Het Swinging gevoel overbrengen dat is mijn missie’. Verhalen inspireren en zetten mensen in beweging. Mijn doel is het om het verhaal van Swinging.nl met zoveel mogelijk mensen te delen.

MARTIJN VAN BUREN: DIRECTEUR

Eigenaar van Swinging.nl. De missie van Martijn: elke dag de wereld ietsjes mooier maken. Hoe? Door te zorgen dat elke klant van Swinging.nl met een blij gezicht terugdenkt aan zijn of haar feest.

Nog meer weten over ons team en ons verhaal klik dan hier!

 

Stel je eigen DJ show samen