A-capella groep

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 juli 2023

Het verrassende van een a capella groep

Stel je voor: het is jullie trouwdag en jullie hebben zojuist volmondig “ja” tegen elkaar gezegd. Plots beginnen er een aantal ‘gasten’ te zingen. Terwijl jullie vrienden en familie verbaasd om zich heen kijken, bewegen de zingende ‘gasten’ zich langzaam naar voren en vullen ze de rest van de ceremonie met de meest prachtige gezongen liedjes. Dit is het verrassende effect dat een a capella groep met zich meebrengt!

Wat is a capella precies?

A capella is een term die wordt gebruikt om zingen zonder instrumentale begeleiding aan te duiden. Alleen de stemmen van de artiesten worden gebruikt om de melodie te creëren, evenals eventuele harmonieën en ritmes. Aangezien de artiest(en) niet gebonden zijn aan bijvoorbeeld piano’s, gitaren en drumkits, zijn ze ongelooflijk mobiel en kunnen ze verrassingen zoals hierboven gemakkelijk realiseren.

Voor iedere gelegenheid

Natuurlijk kan een a capella groep op veel meer gelegenheden dan alleen bruiloften worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding evenement. Terwijl jij en je collega’s werken aan het versterken van het teamgevoel, kan een a capella groep laten zien hoe belangrijk het is om goed naar elkaar te luisteren en samen te werken om een geweldige performance neer te zetten. Ook tijdens een etentje kunnen ze elke tafel voorzien van een privé optreden of zorgen voor een muzikaal intermezzo tussen de gangen door. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

A capella groep boeken

Bij Swinging.nl kan je de A-capella groep boeken. Deze formatie bestaat uit 4 heren en zijn een ware ijsbreker op jouw feest! Zo kunnen ze je gasten zingend verwelkomen, iedereen naar de dansvloer begeleiden met hun strakke choreografieën en uiteraard ook een bruiloft voorzien van een mooie muzikale omlijsting. Via de onderstaande knop kun je meer informatie vinden over deze groep en eenvoudig een optie of boeking plaatsen. Als je nog vragen hebt over deze groep en hoe je ze het beste kunt inzetten voor jouw evenement, neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer over de A-capella groep

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen