Bekende Nederlander huren bij Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 27 maart 2024

Huur een BN’er op jouw feest

Swinging.nl is al ruim 20 jaar specialist in het verhuren van artiesten, bands en nog veel meer vormen van entertainment. Maar wist je dat je bij Swinging.nl ook terecht kunt voor het boeken van een BN’er? Verras jouw gasten met een grote naam, zoals de 3JS, René Froger of Anita Meyer!

Ontmoet onze BN’ers

Kennis maken met een aantal van onze bekende Nederlanders? Vind hieronder dan een aantal voorbeelden uit ons aanbod.

Dries Roelvink

Dries Roelvink | Swinging.nlDeze Amsterdamse zanger heeft natuurlijk naam gemaakt met zijn mega hit ‘Ik Kom Eraan (Route du Soleil)’, maar staat ook bekend om zijn geweldige live performance. Dries Roelvink weet namelijk precies hoe hij de juiste sfeer naar jouw gelegenheid kan brengen. En dat tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley | Swinging.nlMet een eerdere deelname aan het ‘Eurovisiesongfestival’ (én ook nog eens vierde eindigen) en de ‘Soundmixshow’, heeft Edsilia Rombley haar zangkunsten al vaker laten horen. Ze weet precies hoe ze jouw gasten een prachtige dag kan bezorgen. Met een uitgebreid repertoire, zingt de zangeres zowel eigen muziek als fijne soul covers!

De Wannebiezz

De Wannebiezz | Swinging.nlDit muzikale trio staat vooral bekend om het brengen van een gezellig Rotterdamse belevenis naar elke gelegenheid. De Wannebiezz vestigden zichzelf in de Nederlandse muziekscene met hun deelname aan ‘Holland’s Got Talent’ en hits als ‘Goeiemorge Zonneschijn’ en ‘Ech Wel’!

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom | Swinging.nlAls je Jeroen van der Boom boekt, weet je dat je echt een feestje binnenhaalt. Met grote hits als ‘Jij Bent Zo’, krijgt hij alle bezoekers om tot meezingen. Hij is een uiterst ervaren entertainer en weet precies wat het publiek nodig heeft om helemaal uit hun dak te gaan!

Internationale look-a-like boeken

Zou je eigenlijk wel een grote internationale act op je feest willen hebben, maar valt deze niet binnen het budget? Denk dan eens aan onze look-a-like acts, zoals The ADELE Project of Elvis Presley Tribute! Een tribute band speelt vanzelfsprekend covers van één artiest, die zo goed als overeenkomen met het origineel.

Entertainment boeken bij Swinging.nl

Swinging.nl staat klaar om je te assisteren met het boeken van jouw gewenste artiest(en). Je kunt al je vragen en wensen doorgeven via onze contactpagina!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen