Jouw-persoonlijke-bruiloft-DJ | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 14 september 2016

Jouw persoonlijke bruiloft DJ

De afgelopen tijd is Swinging.nl enorm gegroeid. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. We bieden een compleet nieuw concept in de bruiloftenmarkt: jouw persoonlijke bruiloft DJ.

Bijna alle grote aanbieders in de Nederlandse bruiloftenmarkt bieden bruiloft DJ shows aan: een complete show met geluid, licht en een bruiloft DJ. Maar wie is dan precies die bruiloft DJ? Precies, dat weet je niet van tevoren. Het bruiloft DJ bedrijf kiest op basis van jullie wensen de DJ. Maar dat wil je natuurlijk niet. Je wilt zelf kunnen kiezen en zo zeker weten wie er op je bruiloft komt draaien.

Om dat te bereiken kom je dan snel terecht bij de wat kleinere bruiloft DJ bedrijven die vaak bestaan uit 1 of wellicht een paar DJ’s die samenwerken. Een persoonlijke aanpak is dan wel goed geregeld alleen hoe zit het met de garanties?

swinging-81

Je persoonlijke bruiloft DJ

Swinging.nl heeft een breed aanbod aan DJ’s, met elk zijn of haar kwaliteiten waar je uit kunt kiezen. Je kiest dus je eigen persoonlijke DJ. Op onze website kun je bij al onze DJ’s kijken. Kijk vooral eens tussen de videos en beschrijvingen, daar kun je al een beetje zien wie de DJ is en wat hij of zij doet. Je kunt altijd bellen met ons zodat wij een goed en passend advies kunnen geven.

Demo-avonden

Heb je een keuze gemaakt? Of weet je nog niet precies wie je wil? Voor jullie hebben wij Demo-avonden…. Wat zijn Demo-avonden? Op deze avonden laten wij allerlei artiesten, muzikanten maar vooral DJ’s aan jullie zien. Dit gebeurd op onze hoofdlocatie in Rotterdam. Samen met nog een aantal koppels kun je dan kijken naar de DJ’s.

weddingspecial-077

Achteraf kun je natuurlijk ook even op jouw DJ afstappen! Ze zijn er juist om te laten zien wie ze zijn en samen met jou het feest op jullie speciale dag te bespreken.

Als je eenmaal zeker weet welke DJ je wilt, dan kun je doorgeven welke nummers absoluut niet mogen ontbreken aan jouw feest. Of als er nummers zijn die juist niet gedraaid mogen worden is het fijn als je dat ook aangeeft. Als oma door een bepaald nummer wordt geraakt dan willen we niet dat ze moet huilen op jouw mooie dag.

DJ met muzikant

Daarnaast is het ook mogelijk om een DJ te boeken samen met een muzikant! Bijvoorbeeld DJ & drums, DJ & Sax, DJ en violist. Natuurlijk kun je ook een zanger of zangeres boeken. Meerdere combinaties zijn zeker mogelijk!

img_4312

Maar hoe zit het met de techniek?

Wat dit concept ook zo leuk maakt is, dat we alles op maat kunnen maken. De DJ heb je nu gekozen. Maar waar gaat de DJ staan? Wat voor belichting staat er om hem heen? Gelukkig hebben wij daar ook aan gedacht! Swinging.nl regelt ook de techniek, denk hierbij aan de DJ booth, belichting en dergelijke. Wij hebben verschillende aanbiedingen speciaal voor jou.

Basis show

basisshow

Luxe show

luxeshow_new

Exclusive show

exclusive-show

Ultimate show

ultimate3

Kortom, bij Swinging.nl kan alles! Ben je al overtuigd? Bel ons gerust op!

Stel je eigen DJ show samen