Maak kennis met The Chandeliers | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 19 juli 2019

Kennismaken met: Coverband The Chandeliers

Maak kennis met onze toppers van The Chandeliers! Deze coverband is inmiddels alweer een tijdje exclusief via Swinging.nl te boeken en daarom is het hoog tijd dat ze eens goed in het zonnetje gezet worden. The Chandeliers bestaat uit drie personen, namelijk Amanda (akoestische gitaar), Sander (toetsen) en Michael (drums). Doordat deze professionals driestemmig kunnen zingen, ontstaat een unieke volle sound die met gemak door kan gaan voor de sound van een veel grotere band. Bekijk het filmpje hieronder om alvast een impressie te krijgen van wat je van The Chandeliers kunt verwachten.

Waar zijn The Chandeliers goed in?

Amanda, Michael en Sander zijn als muzikaal trio breed inzetbaar. Zo kun je The Chandeliers voor een spetterend avondfeest boeken, maar ook voor een zakelijk evenement of een intieme trouwceremonie. Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van deze coverband en hun optreden geven ze dan ook compleet vorm aan de hand van jouw wensen. Omdat het uitgebreide repertoire zowel uit recente hits, als uit echte klassiekers bestaat, zijn er altijd meer dan genoeg mogelijkheden om de sfeer neer te zetten die jij voor ogen hebt. Voor bijzondere gebeurtenissen zoals een huwelijk is het bovendien ook mogelijk dat de band speciaal voor jullie een bepaald nummer instudeert.

Inbegrepen bij The Chandeliers:

Boek jij deze coverband voor jouw feest, dan zorgen wij voor vijf uur non-stop muziek. Binnen deze vijf uur zal de band drie keer een live set van 50 minuten verzorgen. De rest van de tijd zal een professionele DJ voor muziek zorgen die naadloos aansluit bij de wensen die jij voor jouw feest hebt. Bovendien zorgen wij ook voor verlichting en aankleding van het podium en brengen we standaard een professionele geluidsinstallatie mee, welke geschikt is tot 150 personen. The Chandeliers is echt een totaalconcept, waarmee je hoogstaand entertainment voor de hele avond boekt.

Betaalbaar professioneel entertainment van Swinging.nl

The Chandeliers passen perfect binnen onze visie van betaalbaar professioneel entertainment. Het is wellicht niet de goedkoopste band die je kunt boeken, maar wel een band met een prijs-/kwaliteitsverhouding die je nergens anders zult vinden. Voor Swinging.nl werken namelijk alleen professionele artiesten met veel ervaring, welke wij stuk voor stuk persoonlijk kennen. Bovendien komen al onze bands standaard met een professionele geluidsinstallatie, welke wordt beheerd door een geluidstechnicus. Je kunt je dus waarschijnlijk wel voorstellen wat het verschil in kwaliteit is vergeleken met een band die alleen af en toe een optreden verzorgt, naast hun reguliere baan.

Wil jij The Chandeliers boeken of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan vooral even contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen