Love Actually surprise act bruiloft

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 27 mei 2022

Love Actually surprise act voor op bruiloft

Een speciale dag als een bruiloft vraagt om een speciale en romantische verrassing voor de bruid en/of bruidegom! Een van de beste manieren om dit te doen, is middels een surprise act voor op de bruiloft. Een surprise act die door vrienden of familie georganiseerd is tijdens deze dag, kan harten doen smelten. Hulp nodig bij het organiseren hiervan? Swinging.nl heeft hier genoeg ervaring mee en helpt je graag! Om te laten zien wat we voor je kunnen betekenen, hebben we hieronder een surprise act toegelicht waarbij de Love Actually bruiloft wordt nagebootst.

Love Actually wedding surprise

Love Actually, wie kent deze film niet? Aan het begin van de film is een bruiloft te zien. In de scene waar het bruidspaar van het altaar richting de uitgang loopt, worden ze verrast door artiesten die één voor één tevoorschijn komen. Deze zogeheten muzikale flashmob, waar een groep mensen plotseling verschijnt en iets ongebruikelijks doet, was een groot succes. Inmiddels zijn er her en der al bruiloften geweest waar een Love Actually wedding surprise is nagedaan. De onderstaande video van De Filmmeisjes is hier een voorbeeld van. De bruidegom en zijn schoonvader regelden samen deze flashmob voor de bruid.

Combinatie van verschillende artiesten

De kracht van de bovenstaande surprise act is de combinatie van verschillende artiesten. Doordat er gebruik gemaakt werd van verschillende geluiden die achtereenvolgend verschenen, werd het nummer steeds krachtiger en de muziek steeds verrassender. Deze artiesten moeten dit uiteraard wel samen repeteren, maar gelukkig hebben wij een groot repertoire met professionele artiesten die dit heel gemakkelijk kunnen oppakken!

Een surprise act regelen via Swinging.nl

Het is mogelijk een soortgelijke surprise act als deze Love Actually wedding te regelen via Swinging.nl! Omdat het een combinatie van meerdere artiesten bevat, kunnen wij geen directe prijsopgave geven via onze website. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier of via het telefoonnummer 010 – 281 86 33 wanneer je een surprise act wilt regelen. Wij zullen samen met jou de gehele act doornemen en hierbij passende artiesten zoeken!

Stel je eigen DJ show samen