Nationale-Weddingplannerdag-2017 | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 21 februari 2017

Nationale Weddingplannerdag 2017

Wat gaat er dit jaar gebeuren met de Nationale Weddingplannerdag?

Al jaren organiseert Swinging.nl regelmatig een dagje voor alle weddingplanners van Nederland. Een dag vol verrassingen speciaal om alle weddingplanners die altijd zo hard hun best doen voor hun bruidsparen een keer zelf in het zonnetje te zetten. De weddingplanners maken kennis met mooie trouwlocaties, verrassend entertainment en natuurlijk lekkere versnaperingen. Een terugblik:

Weddingplannerdag 2009 – Rotterdam en omgeving
Wat gaat de tijd toch snel, alweer acht jaar geleden was het dat we in Rotterdam langsgingen bij diverse mooie trouwlocaties.

Weddingplannerdag 2010 – Amsterdam en omgeving

2010 was een hele bijzondere editie van de Nationale Weddingplannerdag: we hadden bedacht om een verkiezing te doen van de beste weddingplanner van het jaar (de Dutch Wedding Awards bestonden nog niet). De weddingplanners van Beau Mariage werden door een jury verkozen tot de beste weddingplanners.

Weddingplannerdag 2011 – Utrecht en omgeving

Een erg swingende editie met vele verrassingen waaronder een meeslepende percussie workshop.

Weddingplannerdag 2012 – Ameland en Friesland

Volgens velen was dit 1 van de allermooiste weddingplannerdagen. Niet 1 maar liefst 2 dagen lang duurde deze feestelijke dag. Alle weddingplanners werden tot in de puntjes verzorgd op Ameland.

Weddingplannerdag 2014 – Rotterdam

Na een jaartje te hebben overgeslagen werd het tijd om weer terug te gaan naar onze hometown: Rotterdam. Met name de tocht op het prachtige jacht de Grace Kelly was een heerlijk ontspannen moment.

Weddingplannerdag 2015 – Lage Vuursche

Na alle pracht en praal was de tijd rijp voor iets heel anders: een festival bruiloft in het bos. In de prachtige bossen van Lage Vuursche volgde een heerlijk ontspannen dag met workshops, lekker eten en vermaak.

Weddingplannerdag 2016 – Texel

Naast Ameland was absoluut ook de Weddingplannerdag op Texel van 2016 een editie om niet snel te vergeten. De mensen van We Love Texel zorgden ervoor dat het de weddingplanners aan niets ontbrak. Ditmaal geen gelikt filmpje maar een gezellige vlog.

Wat gaat er in 2017 gebeuren?

Een vraag die ons de laatste tijd steeds vaker werd gevraagd: wanneer is de volgende Weddingplannerdag? Na rijp beraad hebben we besloten om niet meer jaarlijks maar om de twee jaar een Weddingplannerdag te organiseren. In 2018 zal dus de eerstvolgende weddingplannerdag plaatsvinden. Tot die tijd kunnen we in ieder geval genieten van de filmpjes en de vele herinneringen.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen