Online magic show | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 8 december 2020

Online entertainment mogelijkheden van Swinging.nl!

Door corona is er veel veranderd. Feestjes kunnen helaas “nog” niet doorgaan maar toch wil je het gevoel van saamhorigheid behouden. Je wilt vieren wat er te vieren valt of gewoon iets leuks door voor je personeel. Speciaal voor alle online events hebben we een aantal mooie producten bedacht om deze net dat beetje extra te geven:

De Online Live Pop Pub Quiz

Een pop pub quiz is altijd super leuk! Nu hebben ze ook een online versie waarbij je live kan genieten van een optreden van hun, en meedoen met de vragen die ze stellen. De quiz is dus super muzikaal en interactief. Dit maakt het erg leuk en origineel. Bekijk nu de nieuwe promo hier.

Online Magic Show

Tijdens een online borrel wil je ook genieten en lachen. Wij bieden nu een speciale Online Magic Show aan die speciaal ontwikkeld is voor digitale bedrijfsborrels en andere online bijeenkomsten.

Deze Online Magic Show is de perfecte re-energizer. De show kan volledig naar wens worden aangepast met merk en logo, en zelfs een truc laten maken met een specifiek product. Ook kan de show volledig in Thema kerst worden aangeboden, om de kerstborrels gezellig te maken! Voor meer informatie klik hier.

De Virtuele Photobooth

Op veel bijeenkomsten en evenementen heb je tegenwoordig wel vaak een fotohokje staan, waar je gezellig met je vrienden en familie leuke foto’s kan maken. Helaas in deze tijd is dat niet mogelijk. Daarom hebben we wat nieuws bedacht: De Virtuele Photobooth. De Virtuele Photobooth is een product waar mensen vanuit elke locatie via hun telefoon, tablet of computer een leuke selfie kunnen maken. Deze foto kunnen ze daarna voorzien van een leuk fotokader met eventueel leuke digitale foto props. Als de foto klaar is kan je deze per e-mail laten versturen en/ of worden toegevoegd aan een besloten online galerie. Voor meer informatie klik hier.

Online entertainment boeken via Swinging.nl

Alles voor een vlekkeloos online event
Wil je graag een online event organiseren, maar weet je niet hoe dat technisch aan te pakken? Kies dan voor het online event streaming pakket. Hierbij wordt alles geregeld voor je en ben je voorzien van al de techniek die je nodig hebt voor een foutloze stream. Het enige wat nodig is, is een goede internetverbinding.

Hoe het werkt
Wij leveren de materialen op jullie gewenste locatie. We installeren het videoregie rack en de audiomixer. We plaatsen camera’s op statieven en voorzien de mensen die spreken van een microfoontje. Ook zetten we een preview scherm neer voor de sprekers zodat deze de live-stream en/of powerpoint presentatie kunnen volgen.

Vervolgens maken we verbinding met een vooraf bepaald streaming platform. De kijkers kunnen vervolgens inloggen op de stream. Onze technici bedienen de microfoons en voeren de videoregie.

In dit all in pakket zit alles wat je nodig hebt voor een professionele stream. Voor meer informatie neem hier dan even een kijkje.

Kortom: ook voor spraakmakend online entertainment ben je bij Swinging.nl aan het juiste adres.

Swinging.nl, met afstand het beste entertainment!

Stel je eigen DJ show samen