Ontdek top feest DJ's | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 5 februari 2024

Ontdek de top feest DJ’s van Swinging.nl

Welkom bij Swinging.nl, waar we trots zijn op onze selectie van top feest DJ’s, ideaal voor bruiloften en personeelsfeesten. Onze DJ’s zijn professionals die nauwgezet luisteren naar uw wensen om elk evenement speciaal te maken. Benieuwd naar onze meest populaire DJ’s? Hier is een overzicht van de DJ’s die het vaakst geboekt worden. Vind de perfecte match voor uw feest!

1. DJ Peter Smit – De Ultieme High-End DJ

DJ Peter Smit | Swinging.nlDJ Peter Smit staat al jaren bekend als een favoriet onder onze klanten. Zijn flexibele, vriendelijke aanpak gecombineerd met zijn allround talent maakt hem niet alleen een veelzijdige DJ, maar vooral een uitstekende keuze voor elk evenement. Ontdek zelf waarom Peter zo geliefd is bij ons publiek!

Lees meer over DJ Peter Smit

2. DJ Jeroen: top kwaliteit voor een scherpe prijs

DJ Jeroen | Swinging.nlDJ Jeroen staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hij brengt uw feest naar een hoger niveau, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met zijn veelzijdigheid, ruime ervaring, vriendelijke houding en uitzonderlijke vaardigheden als feest DJ, is Jeroen een perfecte keuze voor elk evenement. Geïnteresseerd?

Lees meer over DJ Jeroen

3. DJ Sparx: Een Wereldreiziger Achter de Draaitafels

DJ Sparx | Swinging.nlDJ Sparx heeft zeer veel internationale ervaring opgedaan in Miami, Sri Lanka, Mallorca, La Palma en nog veel meer plaatsen. DJ Sparx weet naadloos de beste tracks te kiezen en deze op sublieme wijze aan elkaar te mixen. Verzoekjes zijn uiteraard altijd meer dan welkom.

Lees meer over DJ Sparx

4. DJ Nicky – Funky, Veelzijdig en Feestelijk

DJ Nicky | Swinging.nlDJ Nicky, een vrouwelijke DJ met een unieke flair, staat bekend om haar funky, veelzijdige en feestelijke draaistijl. Ze legt grote nadruk op de voorbereiding van elk evenement en zorgt ervoor dat elk detail perfect is. Oorspronkelijk uit Engeland, heeft Nicky Amsterdam als haar nieuwe thuis gekozen. Haar combinatie van internationale ervaring en lokale expertise maakt haar een fantastische keuze voor elk feest of evenement.

Lees meer over DJ Nicky

5. De Zingende DJ – Een Dubbel Talent

De Zingende DJ | Swinging.nlDe Zingende DJ is een unieke combinatie van een getalenteerde feestzanger en een vaardige allround DJ. Met een uitgebreid repertoire dat zowel Nederlandstalige als Engelstalige kroeg- en feestnummers omvat, brengt hij een extra dimensie aan elk evenement. Zijn dubbele talent om zowel te zingen als te draaien maakt hem een uitzonderlijke keuze voor feesten waar muziek en entertainment centraal staan.

Lees meer over De Zingende DJ

Stel je eigen DJ show samen