Onze-bruiloft-DJ’s-aan-het-woord | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 31 januari 2017

Onze bruiloft DJ’s aan het woord

Het is misschien even wennen…DJ’s op de praatstoel. Want het liefste wat onze bruiloft DJ’s doen is lekker platen draaien en top trouwfeestjes neerzetten. We zijn op pad gegaan met onze camera en hebben onze bruiloft DJ’s gefilmd tijdens bruiloften in het land. Ook hebben we ze gevraagd wat hun grootste dromen zijn en wat het leukste feest is geweest dat ze ooit hebben meegemaakt.

DJ Wesley
Gespecialiseerd in het draaien van lekkere eigentijdse hits met hier en daar een classic zonder poespas, gewoon goed. Bruiloft DJ Wesley komt uit Den Haag en heeft al heel wat bruiloften in Den Haag en omgeving mogen opluisteren.

DJ Martijn
Martijn is een echt top talent. Niet alleen een erg goede DJ maar ook nog technicus bij diverse theaterproducties van Joop van den Ende en diverse andere grote shows. Martijn is enthousiast, veelzijdig en attent. DJ Martijn komt uit Rotterdam. Natuurlijk draait hij veel op Rotterdamse bruiloften maar zeker niet alleen in Rotterdam. Martijn draait eigenlijk op bruiloften in heel Nederland.

DJ Edgar
Zijn prettige voorkomen, enorme draai ervaring en het enorme plezier dat er vanaf spat maken dat DJ Edgar een veelgevraagde bruiloft DJ is. Bruiloft DJ Edgar is een echte Amsterdammer maar voelt zich als een vis in het water op bruiloften in heel Nederland.

DJ Keb
Keb werkt alweer heel wat jaartjes voor ons. Hij is niet alleen een te gekke allround bruiloft DJ maar ook nog eens een zeer veelzijdige Video DJ. Ideaal als je graag beeld, geluid en licht wilt combineren tot een fantastische en veelzijdige ervaring. Bruiloft DJ Keb komt uit Utrecht en geniet lokale bekendheid door zijn presentatiewerk voor RTV Utrecht. Maar natuurlijk draait ook Keb op huwelijk in heel de Randstad.

DJ Nik
Nik heeft maar 1 doel: zorgen dat de gasten een fantastische avond hebben. Zijn plantenkennis is werkelijk fenomenaal. Niets is hem te gek. Een volle dansvloer daar gaat hij voor. DJ Nik komt uit Rotterdam en draait daardoor regelmatig op Rotterdamse bruiloftsfeesten. Maar je raadt het al: ook buiten Rotterdam komt Nik graag.

DJ Roan
DJ Roan is niet alleen DJ maar ook nog eens technicus. Hartstikke handig als er ook artiesten zijn geboekt met onze DJ show. Roan is een jonge veelzijdige DJ uit Noordwijkerhout. Roan is gek op autorijden en komt daardoor niet alleen in Leiden en omgeving maar hij draait op bruiloften in heel het land. Lekkere muziek, een volle dansvloer, dat is waar bruiloft DJ Roan voor gaat.

DJ Rutger
DJ Rutger is een echte topper. Een echte allrounder. Van dance tot Hazes, Rutger draait het. Kleine feestjes, enorm grote feesten, Rutger heeft het allemaal gedaan. Hij is zeer ervaren, attent en enthousiast. Komt oorspronkelijk uit Rotterdam maar inmiddels veel geboekt in alle grote steden zoals Utrecht, Amsterdam, Breda, Leiden, Amersfoort en Zwolle.

DJ Artic
DJ Artic is gespecialiseerd in Electronic Dance Music. Als het net even een beetje vetter mag, de beats net even wat sneller dan ben je bij Artic aan het juiste adres. Artic komt uit Delft. Artic draait veel in Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag en omstreken. DJ Artic is super chill als je een moderne eigentijdse bruiloft wenst zonder poes pas.

DJ Peter
Peter is onze hoofd technicus en allround DJ. Geboren en getogen in de bollenstreek. Peter draait werkelijk alles, het kan niet gek genoeg zijn. Als het maar een feestje wordt. Gewoon goed, zo kun je Peter het beste omschrijven.

Hulp nodig bij het zoeken?
Misschien een beetje veel informatie zo bij elkaar. Bel ons gerust op, we helpen je graag met het kiezen van jullie perfecte bruiloft DJ.

Stel je eigen DJ show samen