Onze-gekste-maar-tegelijk-ook-coolste-acts | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 28 september 2016

Onze gekste maar tegelijk ook coolste acts

Bij Swinging.nl kun je heel veel verschillende acts boeken. Dit gaat van een waarzegger tot een mime act tot een zandtovenaar. Wat is het gekste wat er in je opkomt? Wij zullen het vast wel hebben, zo niet, dan regelen we het! Wij hebben een rijtje van onze gekste maar tegelijk ook coolste acts gemaakt, speciaal voor jullie!

Robot show

Stel je voor, robots die jouw gasten verwelkomen en ook nog eens kunnen dansen. Echte robots zijn het niet maar bewegen als robots kunnen ze zeker! Er zijn veel mogelijkheden, robot dansshow, de robot walking act en de robot steltenact. Ja dat las je goed, zelfs een steltenact! De robots op stelten kunnen flyers, drankjes en dergelijke dingen serveren aan de gasten. De dansshow bestaat uit een aantal dansers die samen een geweldige show neerzetten, je ziet gewoon niet dat het mensen zijn! Deze shows zijn heel leuk voor bedrijfsfeesten en seminars.

Champagne uit de lucht

Een vrouw, een luchtacrobate en een grote kroonluchter. Wat mist er in dit rijtje? Precies, champagne! Dit is een hele coole act. Een acrobate hangt ondersteboven aan een kroonluchter om op een sierlijke manier jouw champagne voor je in te schenken. Zie jij het al voor je? Wij wel! Ook de acrobate kan flyers uitdelen aan de gasten, maar dan op een hele coole maar elegante manier. Deze act is heet leuk als binnenkomst act. Als dit de aandacht van de gasten niet trekt, weten wij het ook niet meer.

Lumbrella

6 dansers met een paraplu. Zo simpel kan het zijn… Alleen is het in dit geval net even wat anders. Op de paraplu’s zitten led-lampjes die de meest mooie sierlijke bewegingen kunnen maken doordat de dansers de paraplu’s bewegen tijdens het dansen. Dit concept is leuk voor feesten, diners en bedrijfsfeesten.

Egostreling

Verdient jouw personeel het om eens extra in het zonnetje gezet te worden? Dan is egostreling wat voor jouw bedrijfsfeest. 5 minuten lang vertellen 2 mensen je hoe goed je bent en misschien kom je nog wel iets te weten over jezelf. Na een behandeling straal je van geluk! Dit is vooral leuk om als side act te doen op een bedrijfsfeest of een themafeest.

Nog meer gekke acts? Neem een kijkje op onze acts pagina.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen