Onze-Swingende-zangeressen | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 26 oktober 2016

Onze Swingende zangeressen

Natuurlijk kun je bij Swinging.nl ook een zangeres boeken. We hebben een breed aanbod aan verschillende soorten goede zangeressen. Daarnaast hebben we ook zangeressen die bijvoorbeeld samen met een DJ geboekt kunnen worden. In dit artikel laten we jullie kennismaken met 5 van onze geweldige zangeressen.

Meike van der Veer

meike1
Meike is een leuke zangeres met een enorme stem, die iedereen omver doet blazen. Als je een trouwe kijker van The Voice bent, herken je haar misschien van seizoen 1, ze kwam tot de halve finale! Meike’s repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Ook zit Meike in de coverband Meike, bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Zoals je kunt zien timmert Meike heel hard aan de weg om de wereld te veroveren.

MC Micky Hurts

mchurts3nieuws
MC Micky Hurts is een groot improvisatietalent die van vele markten thuis is. Ze heeft al heel veel ervaring met o.a. haar verleden in een meidengroep. Ze zingt het liefst Dance maar een heerlijk Loungy background nummer vindt ze ook heerlijk! Ook MC Micky Hurts zit in een band, het Swinging Collective. De band bestaat uit een percussionist, saxofonist, zijzelf en een DJ! Hoe cool is dat! Met deze unieke combinatie treden zij door heel Nederland op, en dat met veel plezier.

MC Sarah Fall

mcsaraffall12016
Deze dame is een geweldige zangeres die gespecialiseerd is in het zingen met DJ’s. Als je Sarah naast een DJ zet, gaan de voetjes geheid van de vloer! Ze is te boeken als aanvulling op de Swinging DJ Show. De genres waar haar stem het beste in uitblinken zijn, Electronics, EDM, Deep House en Pop. MC Sarah Fall heeft al met velen bekende artiesten samengewerkt, denk hierbij aan een Armin van Buuren!

Zangeres Mavis

mavis
Mavis kan met haar bijzondere stem iedereen betoveren. Met als haar inspiraties Michael, Janet en de jackson Five kan dat ook niet anders. Ook Mavis is gespecialiseerd in het samenspelen met een DJ van onze Swinging DJ Show. Ook heeft ze al velen tv optredens gedaan. Bijvoorbeeld bij de Staatsloterij Show, Paul de Leeuw, Goede Tijden/Slechte Tijden en The Lion King.

Paula Leek

paulaleek
Paula is een van onze geweldige trouwceremonie zangeressen. Haar warme stem en persoonlijkheid zorgen voor een fantastische sfeer tijdens jouw ceremonie. Ze speelt zelf ook piano en gitaar, kortom een multitalent. Paula is ook de zangeres van de coverband Bite. Daarnaast kan je Paula ook boeken voor een uitvaartceremonie.

Swinging.nl heeft nog veel meer zangeressen, check ze hier.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen