Organiseer een etentje met live muziek | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 29 december 2023

Organiseer een etentje met live muziek!

Een bijzonder etentje is altijd een mooie manier om iets te vieren, of jouw waardering naar iemand te uiten. Met Swinging.nl kan je ervoor zorgen dat jouw ontbijt, lunch of diner nog uitzonderlijker wordt. Laat jouw heerlijk bereide maaltijden ondersteunen met live muziek van een zanger, zangeres, muzikant of band! Trakteer jezelf en je gasten op een fantastisch etentje!

Live muziek aan tafel

Of je nou uit eten gaat of er bij iemand thuis een maaltijd wordt bereid; er wordt altijd wel op een manier muziek verzorgd. Sommige mensen zetten de radio aan, anderen hebben zelf een afspeellijst met nummers gemaakt. Muziek is namelijk een belangrijke factor voor het creëren van sfeer. Het wordt nog eens extra bijzonder als deze muziek live aan de tafel gespeeld of gezongen wordt. Bekijk hieronder welke mogelijkheden wij allemaal bieden!

Genieten van mooi gezang

Voor elke gelegenheid weten wij wel de perfecte match te vinden met een zanger of zangeres, dus ook voor een etentje! Het is wel belangrijk om zelf te bepalen wat voor muziek je voorkeur heeft. Heb je het liefst een zanger(es) die akoestische muziek speelt, of wil je juist de grootste hits horen? Bij Swinging.nl is het allemaal mogelijk! Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Instrumentale achtergrondmuziek

Wens je liever slechts instrumentale achtergrondmuziek te horen? Ook hiervoor kan je terecht bij Swinging.nl. Wij hebben een groot aantal beschikbare live muzikanten die veel talent hebben voor bijvoorbeeld de piano, viool, saxofoon of akoestische gitaar. Met deze achtergrondmuziek kunnen jij en je gasten zich volledig focussen op bijzondere gesprekken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om instrumentale achtergrondmuziek te combineren met een zanger of zangeres. Onze live muzikanten staan open voor al jouw wensen!

Sfeervol bandoptreden

Heb je een feestelijk etentje georganiseerd? Dan raden wij een liveband aan. Dan weet je zeker dat de sfeer er goed inkomt! Natuurlijk kun je ook bij een band terecht voor rustige muziek. Zo kun je genieten van alle gespeelde instrumenten én gezang. Geef vooraf jouw wensen door aan onze bands en maak samen een lijstje met alle gewenste liedjes.

Live muziek tijdens etentje organiseren met Swinging.nl

Als je specifieke wensen in gedachten hebt, raden wij je aan om vooraf contact met ons op te nemen. Jij verzorgt het eten zelf, dan zorgen wij ervoor dat de sfeer extra op gang komt. We helpen je graag met het organiseren van een geweldig etentje!

Stel je eigen DJ show samen