Origineel drankjes presenteren op jouw feest | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Origineel drankjes presenteren op jouw feest

Of je nu een bedrijfsfeest, trouwfeest of verjaardag aan het plannen bent, de hapjes en drankjes zijn altijd een belangrijk onderdeel van het feest. Wil je van jouw feest een bijzondere ervaring maken, dan is het niet voldoende om er alleen voor te zorgen dat jouw gasten genoeg te eten en te drinken hebben. Want om een écht onvergetelijke indruk achter te laten zal je origineel te werk moeten gaan. In deze blog geven we je daarom een aantal opties die gebruikt kunnen worden om jouw gasten omver te blazen met originele drankjes.

Persoonlijk gemaakte cocktails

Door een professionele cocktailshaker in te huren, haal je bijvoorbeeld niet alleen extra entertainment voor jouw feest in huis, maar geef je jouw gasten ook de kans om te genieten van een drankje dat compleet naar hun smaak is. Voordat de bartender aan de slag gaat, zal deze namelijk naar de persoonlijke voorkeuren van jouw gasten vragen. Vervolgens zal hij of zij voor iedere gast met veel flair een cocktail samenstellen, waarbij de beker natuurlijk regelmatig door de lucht zal vliegen. Succes gegarandeerd!

Bijpassend entertainment:

Originele champagne

Champagne uit de lucht Swinging.nlHet serveren van bubbels is daarnaast een beproefd concept om ieder feestje net dat beetje extra flair te geven. Wil je er nog een schepje bovenop doen, dan zorg je voor champagneglazen welke op een originele manier geserveerd worden. Combineer bijvoorbeeld een glas champagne met wat fruit, zoals aardbeien en frambozen en het drankje ziet er al snel een stuk feestelijker uit. Als je dit nog niet origineel genoeg vindt, kan je ook kiezen voor een top-act als ‘Champagne uit de lucht’, waarbij de drankjes worden ingeschonken door een heuse luchtacrobate. Iets waar jouw gasten nog lang over na zullen praten.

Bijpassend entertainment:

Pianobar

Een andere manier om het serveren van drankjes met entertainment te combineren, is de inzet van een heuse pianobar. Hierbij is de piano in de bar verwerkt, wat leidt tot een unieke interactie tussen de pianist, de barman en jouw gasten. Gasten kunnen bijvoorbeeld gelijk een verzoeknummer aanvragen bij de pianist, terwijl zij hun drankje komen bestellen en ook het zelf zingen van een liedje is bij de Swinging Pianobar toegestaan. Een uniek concept, wat ervoor zorgt dat het halen van een drankje op jouw feest gegarandeerd een feestelijke ervaring zal zijn.

Bijpassend entertainment:

Topentertainment van Swinging.nl

Zoals je kunt zien is er veel mogelijk om jouw feest net dat beetje extra te geven. Ben jij op zoek naar topentertainment voor een feest, dan kan Swinging.nl dit voor je verzorgen. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod DJ’s, bands, muzikanten en ander entertainment paraat en zorgen er graag samen met jou voor dat jouw feest een succes wordt. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Want met Swinging.nl wordt het pas echt een feestje!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen