live muziek tijdens de trouwcermonie

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 24 december 2019

Perfecte muziek voor de trouwceremonie

De trouwceremonie is het belangrijkste moment van jullie bruiloft. Dit is namelijk moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven en elkaar eeuwige trouw beloven. Een romantisch moment, waar dus ook bijzondere muziek bij hoort. Met muziek tijdens de trouwceremonie kunnen jullie een extra lading emotie toevoegen en de trouwceremonie bovendien persoonlijk maken.

De juiste muziek voor trouwceremonie

Een muziekkeuze maken is vaak lastig, er is immers zoveel mooie muziek beschikbaar! Toch kan dit eigenlijk niet fout gaan wanneer jullie muziek kiezen die voor jullie persoonlijk veel betekent. Dan, zit het eigenlijk altijd wel goed. Het is en blijft immer jullie moment. Kies bijvoorbeeld voor een nummer dat jullie herinnert aan jullie eerste ontmoeting. Dit geeft de ceremonie een extra persoonlijke en romantische touch.

Live muziek tijdens trouwceremonie

Steeds meer bruidsparen kiezen voor live muziek tijdens de ceremonie. Niet heel vreemd, aangezien live muziek jullie ceremonie heel persoonlijk en uniek kan maken. Toch zien wij ook nog regelmatig bruiloften waarbij de muziek afgespeeld word, zonde vinden wij! Met live muziek heb je namelijk veel meer mogelijkheden. Een favoriet, maar uptempo nummer kan bijvoorbeeld akoestisch worden gespeeld. Daarnaast zorgt live muziek tijdens de trouwceremonie voor een fijne en persoonlijke sfeer en kan de artiest precies inspelen op de duur van bijvoorbeeld de binnenkomst. Het stilvallen, abrupt afkappen of juist nog heel lang doorspelen van de muziek behoord daarmee tot het verleden.

Trouwceremonie met live muziek

Bij Swinging.nl zijn wij natuurlijk fan van live muziek tijdens de trouwceremonie. Een van onze favoriete trouwceremonie zangeressen is Paula Leek, een inmiddels in heel Nederland bekende zangeres met een prachtige stem. Na jaren ervaring met het zingen op trouwceremonies heeft Paula inmiddels een uitgebreid repertoire. Voor een trouwceremonie studeert Paula voor jullie speciaal jullie favoriete en eigen gekozen nummers in. Om inspiratie op te doen voor jullie trouwceremonie, heeft Paula haar top 10 meest aangevraagde nummers voor een trouwceremonie verzameld.

  1. Maan – Jij bent de liefde
  2. Gavin James – The book of love
  3. Ed Sheeran – Tenerife sea
  4. Ed Sheeran – Perfect
  5. Christina Perri – A thousand years
  6. Train – Marry me
  7. Etta James – At Last
  8. Michael Bublé – Everything
  9. Guus Meeuwis – Dat kom door jou
  10. Emily Hackett – Take my hand

Live muziek boeken voor jullie trouwceremonie bij Swinging.nl

Een prachtige stem, warme persoonlijkheid en prachtig piano- en / of gitaarspel zorgen voor een onvergetelijke en unieke trouwceremonie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van live muziek voor jullie trouwceremonie? Via onze website kunt u een offerte aanvragen of neem contact op via het online contactformulier, middels WhatsApp (06 – 48742404) of telefonisch via 010 – 281 86 33.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen