Seks-en-geld-tijdens-de-huwelijksnacht | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 2 februari 2017

Seks en geld tijdens de huwelijksnacht

Seks en geld tijdens de huwelijksnacht, daar houden onze klanten zich mee bezig tijdens de huwelijksnacht. Elke dag zijn we hartstikke druk met mooie feesten organiseren voor onze bruidsparen. Of het nu een bruiloft DJ of een te gekke feestband is voor het trouwfeest, wij doen het graag en goed. Natuurlijk moet je je zo goed mogelijk inleven in je klant. We hebben de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek gedaan onder onze bruidsparen. Daar kwam natuurlijk een hoop nuttige en serieuze informatie uit maar ook een paar opvallende zaken die we graag met je delen.

18% van de bruidsparen gebruikt een Weddingplanner

weddingplannerdag 2016

Onze missie is om het organiseren van je bruiloft net zo feestelijk te maken als de trouwdag zelf. Een goede weddingplanner kan daar natuurlijk heel erg goed bij helpen. Bijna 20% van onze bruidsparen vinden dat ook en kiezen ervoor om hun bruiloft te laten organiseren door een professionele weddingplanner. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede weddingplanner dan hebben we uiteraard een paar goede tips voor je.

80 % telt geld tijdens de huwelijksnacht

freya

Aangezien wij nooit inleveren op kwaliteit, zijn onze bands en DJ’s meestal net iets duurder dan bij onze concurrenten. Misschien is dat de reden dat 80% van de bruidsparen tijdens de huwelijksnacht telt hoeveel geld er in de enveloppen zit? We weten het niet maar opvallend vonden we het wel.

30% heeft seks tijdens de huwelijksnacht

freya

Oei….dit zullen sommigen niet zo leuk vinden. Wat blijkt….onze trouwfeesten met onze bruiloft DJ’s en coverbands zijn zo vet dat ruim 2/3 deel van onze klanten na afloop nog te moe was voor seks in de huwelijksnacht. Gelukkig geeft 100% aan dit ruimschoots goed te hebben gemaakt tijdens de wittebroodsweken.

 

 

Stel je eigen DJ show samen