Stagiaire-gezocht-voor-het-uitwerken-van-onze-nieuwe-themafeesten | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 22 februari 2017

Stagiaire gezocht voor het uitwerken van onze nieuwe themafeesten

Swinging.nl is druk in ontwikkeling. Om die reden zijn we op zoek naar een creatieve stagiair die aan de slag kan gaan om nieuwe themafeesten voor ons te bedenken en uit te werken. Waar bestaat je stageopdracht uit:

  • het bedenken van tenminste 10 nieuwe themafeesten op basis van ons entertainment
  • het zoeken per themafeest van het juiste entertainment en de juiste overige leveranciers om het themafeest compleet te maken
  • het conceptueel uitwerken van deze themafeesten in tekst en beeldmateriaal, een digitale folder en op onze website
  • het updaten van onze bestaande themafeesten naar de huidige wensen en eisen
  • het invoeren van alle betrokken leveranciers in ons boekingensysteem inclusief de juiste prijzen zodat we snel offertes kunnen schrijven voor de door jou ontwikkelde themafeesten

Wat wij zoeken is een echte creatieveling die out of the box kan denken, hard werkt, enthousiast is en ervaring heeft met pakketten als Indesign en Photoshop. Daarnaast vind je het leuk om te zoeken naar originele leveranciers en om deze samen te brengen in nieuwe originele concepten die we op de markt kunnen zetten. Je doet een MBO of HBO opleiding en je woont in Rotterdam of de naaste omgeving van Rotterdam.

Wat wij bieden is een leuke creatieve stageopdracht waarbij je veel vrijheid krijgt. Je ontwikkelt jezelf op het gebied van productontwikkeling, conceptueel denken, het bouwen van een netwerk, marketing van themafeesten en het maken van prijscalculaties en het concreet uitwerken in een grafische presentatie met software van Adobe.

Ben je op zoek naar een leuke stageplek en heb je zin in deze stageopdracht? Stuur dan voor 15 maart 2017 een mail met je motivatie en je CV naar martijn@swinging.nl en wie weet ben jij binnenkort wel onze nieuwe product developer!

Stel je eigen DJ show samen