Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 27 maart 2020

Steek je personeel, vrienden of familie een muzikaal hart onder de riem met Swinging.nl

In de afgelopen weken staat de wereld in het teken van het covid-19 virus, ook wel bekend als het ‘coronavirus’. Om de gehele bevolking te kunnen beschermen voor dit virus zijn er over de hele wereld ingrijpende maatregelen genomen, zo ook in ons land. Deze maatregelen hebben een grote impact op cultureel Nederland, waardoor veel ondernemers in de creatieve industrie onder druk zijn komen te staan.

Ingrijpende maatregelen

Ook bij Swinging.nl is de impact van het coronavirus merkbaar. De ingrijpende maatregelen omtrent het coronavirus, waaronder het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en sociale contacten te vermijden, zullen tot tenminste 1 juni van kracht blijven. Daarnaast is er op dit moment ook nog geen zekerheid over hoe snel deze maatregelen na 1 juni weer zullen versoepelen. Verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestelijke aangelegenheden worden, geheel terecht, uitgesteld. Dit resulteert er ook in dat er voor onze muzikanten, DJ’s en leveranciers een tijd van onzekerheid is aangebroken.

Gepersonaliseerde muzikale boodschap

In deze periode is het belangrijker dan ooit om aan je familie, vrienden of personeel te laten merken dat ze er niet alleen voor staan. Ook al moet dit op afstand. Daarom helpt Swinging.nl jou graag met het versturen van een muzikale en personaliseerde videoboodschap, gemaakt door een van onze talentvolle muzikanten of bands.

Wil jij graag een muzikaal hart onder de riem steken bij jouw familie, vrienden of collega’s? Voor €295,- exclusief BTW is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerde versie van jouw favoriete nummer te versturen naar iemand, waarvan jij denkt dat hij of zij wel op dit moment wel een muzikale opkikker kan gebruiken. Voor de bovengenoemde prijs kun je van ons het volgende verwachten:

– Een volledig gepersonaliseerd liedje naar eigen keuze.

– Een video waarop is te zien hoe het liedje wordt gezongen door een van onze talentvolle artiesten.

– Wij zorgen er voor dat jouw familielid, vriend of collega met deze digitale boodschap wordt verrast.

Heb jij iemand in gedachten die jij graag zou willen verassen met deze bijzondere boodschap? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij er samen met jou voor kunnen zorgen dat deze persoon weet dat er aan hem of haar wordt gedacht.