Swingende-Services-hier-staat-Swinging.nl-voor } Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 20 april 2017

Swingende Services: hier staat Swinging.nl voor

Omdat Swinging.nl veel meer is dan een zoekmachine voor te gekke DJ’s en bands, hebben we afgelopen week de Swingende Service Week georganiseerd. Elke dag stond in het teken van 1 van onze servicepijlers. De zeven pijlers waarop Swinging.nl is gebaseerd en waar we elke dag weer met veel plezier aan werken.

maandag: snelheid

Schermafbeelding 2017-04-19 om 14.38.10
Uiteraard staat de kwaliteit altijd voorop, maar snel duidelijkheid is toch ook wel fijn. Daarom beantwoorden wij jouw vraag altijd binnen 24 uur, ook in het weekend! En dit doet we niet met standaard/geautomatiseerde mailtjes, berichten of boodschappen. Nee alles zo persoonlijk als maar mogelijk is oftewel gewoon met de hand geschreven.

dinsdag: persoonlijk

Schermafbeelding 2017-04-19 om 14.39.29

Entertainment voor jullie bruiloft boeken met een paar muisklikken kan uiteraard op onze website, maar het is nog veel belangrijker dat er een echte klik is. Daarom mag op het podium van onze Swingende Service Week de servicepijler persoonlijk zeker niet ontbreken! Dit vertalen wij naar persoonlijke afspraken bij ons op kantoor, op de locatie waar het feest gaat plaatsvinden en persoonlijk contact via Facetime, Whatsapp, LiveChat of via (heel ouderwets maar toch) de telefoon. Wat ook regelmatig voorkomt, is dat wij voorafgaand aan onze showcases met het bruidspaar of de organisatie aan tafel zitten op ons kantoor. 

woensdag: 24/7 bereikbaarheid

Schermafbeelding 2017-04-19 om 14.46.41

Of het nu is via de WhatsApp, facetime, via een Youtube livestream, SMS, persoonlijk, telefonisch of per e-mail…het kan allemaal. We zijn 24-7 bereikbaar. De meeste mensen gebruiken overigens nog steeds de telefoon en e-mail als favoriete manier om contact op te nemen.

donderdag: zekerheid

Schermafbeelding 2017-04-19 om 14.50.43

Dit onderbouwen we kort maar krachtig met het feit dat we in 17 jaar Swinging.nl nog nooit iemand in de kou hebben laten staan en we zijn inmiddels toch ruim 10.000 bruiloften verder. Niet voor niets bieden we al jaren onze unieke Altijd Spelen garantie aan.

vrijdag: flexibel
Schermafbeelding 2017-04-20 om 06.57.41

Wij zijn niet alleen flexibel, omdat (bijna) alles bij ons kan. Het is meer dan dat, de klant kan bijvoorbeeld nog dingen wijzigen tot de dag zelf en we kunnen bijvoorbeeld ook kosteloos al eerder op de dag onze DJ show opbouwen als dat beter uitkomt voor de planning van het bruidspaar.

zaterdag: geen stress

Geen stress is ook één van onze servicepijlers. Of het nou een bruiloft of bedrijfsfeest is, boeken bij Swinging.nl betekent lekker achterover leunen: u vraagt wij draaien! Een mooi voorbeeld:

Martijn van Buren: Het was niet onze boeking, maar Mental Theo was geboekt op een feest waar wij onder andere de apparatuur leverde. De locatie waar het feest zou plaatsvinden, had een decibelbegrenzer en Mental Theo heeft juist een minimaal aantal decibels in zijn rider staan. Ook aan het podium zaten enerzijds eisen van de deejay en anderzijds van de band die ook kwam spelen en daarvoor waren te weinig podiumdelen. Na meerdere belletjes met de locatie, de leverancier van het podium, de manager van Mental Theo en de Weddingplanner was alles toch in kannen en kruiken. De reactie van de weddingplanner was veelzeggend, “whooow, bedankt!”.

zondag: deskundigheid

Schermafbeelding 2017-04-20 om 07.16.51

Leuk al die services maar die staan of vallen allemaal met de allerlaatste: deskundigheid. Als de expertise er niet is kun je nog zo flexibel of snel zijn, maar dat mag dan niet baten. Door scholing en ervaring kan Swinging.nl naast alle andere garanties ook voor deskundigheid garant staan! Al onze medewerkers zijn zelf muzikaal actief of actief geweest: als
DJ of als muzikant.

 

 

Stel je eigen DJ show samen