Terugblik-lijstjes-2017-Meest-geboekte-DJ's | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 19 december 2017

Terugblik lijstjes 2017: Meest geboekte DJ’s!

Na de meest geboekte bands kunnen onze DJ’s natuurlijk niet achterblijven! Onze deejays zijn overall erg populair, maar ook hier hebben wij een top-5 gemaakt van de meest geboekte discjockeys in 2017. Onze DJ Edgar is niet meegenomen in dit lijstje aangezien hij onderdeel is van de band Swinging Collective, die gisteren op plek 5 eindigde bij de meest geboekte bands.

5. DJ Andre

Allround, attent en swingend, dat is Andre! Daarmee staat hij meer dan terecht in dit lijstje. DJ Andre is een zeer veelzijdige DJ met meer dan 10 jaar ervaring. Hij draait echt voor ieder wat wils. Pop/rock/disco/dance maar ook Apres Ski en Nederlandstalig is geen enkel probleem. Andre is een echte entertainer: hij zal af en toe ook even een praatje maken om de mensen maximaal bij het feest te betrekken.

Boek hem hier!

4. DJ Wesley

De meest hippe en qua mixen misschien wel onze beste deejay! DJ Wesley is gespecialiseerd in eigentijdse feesten waar veelzijdige moderne muziek gewenst is. Van de laatste top-40 hits tot de beste clubmuziek. Alles vakkundig aan elkaar gedraaid met hier en daar een lekkere mash-up met een alltime classic. De altijd vriendelijke Wesley draait van dance tot urban en van disco tot house.

Boek hem hier!

3. DJ Nik

Als één van de meest veelzijdige DJ’s van Swinging.nl staat hij terecht op het podium. DJ Nik is een echte allrounder: hij is gewend om voor ieder wat wils te draaien. Of het feestmuziek, dance, disco of pop moet zijn. Nik draait het allemaal met het grootste gemak. Zijn veelzijdigheid en vriendelijkheid maken hem helemaal compleet voor een hele fijne feestelijke avond!

Boek hem hier!

2. DJ Martijn

DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren.   Top-40, house, dance, disco-classics mash-ups eigenlijk is niets hem te gek!

Boek Martijn hier!

1. DJ Keb 

Met stip op nummer 1, omdat hij meer is dan een DJ! DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gedanst kan worden; latin, pop, dance, disco en classics in een nieuw jasje. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar ook VJ en met zijn mensenkennis en vriendelijke karakter maakt hij elk feest tot een heel groot feest!

Boek Keb hier!

 

Stel je eigen DJ show samen