Terugblik lijstjes 2017: Meest geboekte trouwceremonie acts! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 22 december 2017

Terugblik lijstjes 2017: Meest geboekte trouwceremonie acts!

Zijn jullie getrouwd in 2017 en was Swinging.nl daar bij? Die kans is erg groot, want wat hebben we dit jaar weer veel bruiloften mogen voorzien van het passende entertainment. Onze DJ’s en bands worden het meest geboekt om de trouwdag af te sluiten met een groot feest, maar ook tijdens de trouwceremonie zijn we een graag geziene gast (leverancier). Daarom kan een top-5 van onze meest geboekte trouwceremonie acts niet ontbreken aan het einde van dit kalenderjaar:

5. Kim de Boer

Kim de Boer, bekend van het RTL-programma The Voice of Holland, is een fantastische zangeres voor uw feest, bruiloft of event. Kim was op jonge leeftijd al muzikaal actief, ze begon al met piano spelen wanneer zij 6 jaar was. Zij is toen op klassiek les gegaan en heeft daar 11 jaar lang ervaring op gedaan. Kim heeft gestudeerd in het conservatorium in Alkmaar. Zij studeerde hier pop, jazz en zang. Tijdens The Voice of Holland en het Nationaal songfestival heeft zij veel ervaring opgedaan. Daarnaast geeft ze zangles in haar privé zanglespraktijk aan huis. Popmuziek en haar eigen nummers is wat ze tegenwoordig voornamelijk speelt en zingt. Zij ziet John Mayer en Diana Ross als haar voorbeelden.

4. Jennifer Ewbank

Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Ook op uw event mag zij natuurlijk niet ontbreken. Van grote feestzalen, openbare poppodia en bedrijfsfeesten tot intieme settingen als huwelijken en huiskamerconcerten; zij promoveert uw event tot een onvergetelijke herinnering.

3. Paula Leek

Een top zangeres met witte vleugel voor een onvergetelijke trouwceremonie. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van jullie trouwceremonie. Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee. Paula valt op door haar veelzijdigheid: ze kan jullie feest van begin tot het eind helemaal muzikaal begeleiden. Tijdens de trouwceremonie met haar witte vleugel, tijdens de receptie met haar gitaar en piano en tijdens het feest met haar band Bite.

trouwceremonie zangeres Paula Leek

2. More Gospel Singers

Maak van jullie trouwdag een ‘Oh Happy Day’. Een fantastisch gospelkoor op jullie bruiloft? Dat kan met de More Gospel Singers. Ze zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York…zoek dan niet verder! Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd ‘The Wedding Black Gospel Show’ voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen! Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie.

Gospel koor More Gospel Singers

1. Edwin Monteyn

De eerste man in deze top-5 is ook gelijk de laatste: #1! Deze top zanger met pianist en witte vleugel staat garant voor een onvergetelijke trouwceremonie. Edwin Monteyn levert maatwerk voor de muzikale invulling van jullie huwelijksceremonie en evenement. Als zanger heeft hij veel ervaring met het verzorgen van muziek tijdens huwelijksceremonies, borrels en feestavonden. Het is gebruikelijk om voor 3 à 4 momenten muziek uit te kiezen. Bij binnenkomst, het uitwisselen van de ringen, tijdens het tekenen van de akte en wanneer jullie de trouwlocatie verlaten. Willen jullie nog een extra luisterliedje tussendoor of tijdens een ander onderdeel van de ceremonie? Geen probleem, ook dat kan. Edwin zal worden begeleid door een pianist. Je bent niet gebonden aan een vaste repertoirelijst, over het algemeen kunnen alle nummers worden gespeeld. Het grote voordeel van live begeleiding is dat tijdens de ceremonie zelf de muziek nog iets langer of korter gemaakt kan worden. Je weet bijvoorbeeld nooit van te voren hoe lang het precies duurt voordat iedereen de akte heeft ondertekend. Kortom: Live begeleiding is een absolute meerwaarde. Edwin is een absolute meerwaarde!

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen