Terugblik lijstjes 2017: Top locaties!

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 29 december 2017

Terugblik lijstjes 2017: Top locaties!

Wat is een trouwerij of bedrijfsfeest zonder mooie locatie? Inderdaad; geen of in ieder geval een minder groot succes. Gezien het belang ervan mogen de locaties ook zeker niet ontbreken in onze terugblik lijstjes! Sterker nog we gaan voor het eerst met een top-10 werken in plaats van een top-5. Lees snel verder om te weten bij welke prachtige locaties wij het afgelopen jaar het meeste zijn geweest met ons entertainment:

10. The Hospitality Club

Rotterdam. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar grenzeloze liefde voor hospitality aan toe. Het is in de geest van de Eric van Abbe en zijn team om jouw feest, bruiloft of zakelijk event tot een onvergetelijke te maken. En dat op één van de mooiste locaties van Rotterdam. In drie tot de verbeelding sprekende, aaneengeschakelde oude pakhuizen in het ‘Westelijk Handelsterrein’. De oorspronkelijke houten vloeren, de oude klinkers, het robuste houten balkenplafond in combinatie met de eigentijdse, sfeervolle inrichting geven de ruimte een heel eigen karakter. De naastgelegen Zweedse Tuin is de verborgen parel van het terrein en maakt van The Hospitality Club een totaalbeleving voor elke gelegenheid.

9. Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche is niet alleen een prachtige all-in trouwlocatie, het heeft ook een rijke geschiedenis en ligt tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Je passeert eerst het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan langs de grote fontein bereik je het kasteel. Vanaf het bordes en het onderliggende terras heb je een prachtig uitzicht over de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin. Een prachtig compleet plaatje dus voor één van jullie mooiste dagen of een (zakelijk) event!

8. Abel

Abel. Grand café restaurant is een restaurant gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Het restaurant wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, dat in 1999 hun droom achterna ging en Brasserie Abel openden. Sinds 2002 is het restaurant dat ooit gestart was als brasserie, ook te boeken voor diverse partijen zoals bruiloften, bedrijfsuitjes en familiedagen. Toen daar zeven jaar later de knusse Salon bij kwam en de uitbreiding met een Pitch&Putt golfbaan een feit werd, was ook de ruimtelijke uitbreiding in de vorm van de Koepel in gang gezet. Met de eigen handboogschietbaan, het in 2014 geopende klimbos, de golfbaan en de samenwerking met diverse bedrijven, kan Abel nu echt een compleet pakket aanbieden. Inmiddels heeft Abel. zich ook alweer uitgebreid met een tweede restaurant; Tasman. Tasman is een kindvriendelijk, stoer horeca- en recreatiebedrijf. Pannenkoeken, halve kip van het spit, heerlijke broodjes, lekkere steaks en ambachtelijk ijs. Medio 2017 is Abel zodanig gegroeid, dat zij nu met meer dan 90 medewerkers een belangrijke speler is in de horeca- en leisuremarkt in regio Rijnmond. Van high tea tot brunch, BBQ tot buffet en bedrijfsfeest tot huwelijk: het hardwerkende team van Abel. doet er alles aan om je een mooie beleving te bezorgen!

7. De Lindenhof

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Deze monumentale locatie heeft sfeervolle ruimtes voor bruiloften, vergaderen, feesten en presentaties van 25 tot 450 personen. In het voorjaar en de zomer kun je genieten op één van onze terrassen, een wandeling maken door het Agnetapark of in het centrum van Delft. Stel je voor dat jullie het huwelijksfeest vieren in de Toneelzaal met een groot podium voor de band en kolossale kroonluchters. Het monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. De gemeente Delft verzorgt bovendien de huwelijksceremonie op locatie. Bij mooi weer wordt gebruik gemaakt van het grote terras onder de kastanjebomen.

6. Het Oude Slot

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende jullie mooiste dag jullie thuis zijn! Wij kunnen jullie volledige privacy bieden omdat Het Oude Slot niet toegankelijk is voor publiek! Eerst gaan we goed naar jullie luisteren voordat er een voorstel komt. Op de dag zelf kunnen we nog met elkaar beslissen of we in de boomgaard de ceremonie verzorgen, in de romantische trouwkapel of in de Adriaen Pauwzaal. Ook op de dag zelf beslissen we of we de tafel dekken voor jullie bruidsdiner buiten op het terras naast het monumentale Nederhuys of in de romantische Anna Ruytenburghzaal. Verheugen jullie je op een spetterende feestavond? Alle ingredienten heeft Het Oude Slot hiervoor in huis! De burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Heemstede. Het Oude Slot is lid van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie en draagt het keurmerk Trouwen. Niet alleen voor bruiloften is dit een meer dan geschikte locatie, maar ook voor zakelijke gelegenheden of particulieren feesten!

5. Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende kasteel trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Kasteel Wijenburg is een echte Kasteel top trouwlocatie! Trouwen in een Kasteel? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland. De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt. Kasteel Wijenburg is drie keer genomineerd en twee keer heeft het kasteel deze prestigieuze trouwlocatie van het jaar award in de wacht gesleept.  De jury roemde het unieke karakter van het kasteel, waar authentieke gastvrijheid, professionele informaliteit en hoogwaardige kwaliteit hand in hand gaan. Maar het kasteel is natuurlijk niet alleen om mee te trouwen; zakelijke meetings, een zilveren bruiloft vieren? Een meeting, evenement of vergadering organiseren voor uw zakelijke relaties? Kasteel Wijenburg verzorgt ook feesten en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen en vergaderingen.

4. Van der Valk Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht, veel meer dan een hotel! 185 luxe hotelkamers en 22 moderne conferentieruimtes met gratis WiFi. Jullie gasten zijn van alle gemakken voorzien. Op fietsafstand van het sfeervolle historisch hart van Utrecht. Een heerlijk (huwelijks)nachtje of weekendje weg begint bij ons. Een modern wellness center, fitnessruimte en zwembad met fraai uitzicht over Utrecht. Gun je lichaam en geest een welverdiende break. Een eigentijds restaurant en een gezellige hotelbar. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt de auto tegen gereduceerd tarief in onze parkeergarage parkeren. De perfecte locatie voor ieder evenement! Wij bieden alle luxe en comfort om van jouw bijeenkomst of feest een groot succes te maken. Van kleine tot grote groepen. Bij ons is alles mogelijk!

3. Te Werve

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je uitzicht op de duiventoren. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties. Je kunt op deze locatie kiezen voor een intiem diner of juist een spetterend groot feest. De diverse zalen van het landhuis staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen . Diners en lunches zijn mogelijk van 10 tot 100 personen, recepties van 50 tot 250 personen en feesten van 50 tot 200 personen. Onze keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van jouw evenement. De locatie beschikt over 6 luxe vergaderzalen en 2 break-out rooms voor vergaderingen en trainingen van 6 tot 40 personen. De lunch en het diner worden geserveerd in de stijlruimtes op de begane grond. Bij mooi weer vindt de borrel en lunch plaats op het terras.

2. Landgoed Waterland

Wij kunnen je volledige privacy bieden omdat Landgoed Waterland niet toegankelijk is voor publiek! Eerst gaan we goed naar jullie luisteren voordat er een voorstel komt. Op de dag zelf kunnen we nog met elkaar beslissen of we de ceremonie in het romantische prieel verzorgen of binnen in de Salon met hoge ramen, een fraaie zaal met mooi licht voor de foto’s en een fraai uitzicht over het landgoed. Ook op de dag zelf beslissen we of we de tafel dekken voor jullie bruidsdiner buiten op het gazon naast het landgoed of binnen in een van de fraaie zalen. Verheugen jullie je al op een spetterende feestavond? Alle ingredienten heeft Landgoed Waterland hiervoor in huis! De burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Velsen. Het Oude Slot is lid van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie en draagt het keurmerk Trouwen. Niet alleen voor bruiloften is dit een meer dan geschikte locatie, maar ook voor zakelijke gelegenheden of particulieren feesten. Je zult wel denken wat lijkt dit verhaal op die van Het Oude Slot, dat klopt beiden locaties zijn van de: http://www.postverkadegroep.nl

1. Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen. Maar er is meer te beleven en ontdekken in Blijdorp. Wil je de Diergaarde op een andere manier beleven? Of ontdekken wat er allemaal achter de schermen gebeurt? En wat kun je zakelijk in Diergaarde Blijdorp doen? Jullie bruiloft in de dierentuin!? Maak van die ene unieke dag een onvergetelijke herinnering voor jullie zelf en jullie gasten. Trouwen onder toeziend oog van de rifhaaien of zeeschildpadden. De bruidstaart aansnijden naast de gorilla’s. Prachtige trouwfoto’s maken in het spectaculaire vlinderparadijs Amazonica. Daarna de voetjes van de vloer in Latijns Amerikaanse sferen in het Caraïbisch Café. Klinkt dat als de ideale bruiloft? Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) biedt Diergaarde Blijdorp bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam. Vrijwel alles kan in Diergaarde Blijdorp dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat. Diergaarde Blijdorp is in 2016 zelfs uitgeroepen tot Beste Evenementen-locatie van het Jaar. Daarnaast is onze duurzame bedrijfsvoering beloond met een Green Key Gold keurmerk en zijn we partner van MVO Nederland. Dus hou ook gerust presentaties en bedrijfsfeesten in of organiseer een uitje met het bedrijf naar Blijdorp!

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen