Texel-veroverd-door-Weddingplanners | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 maart 2016

Texel veroverd door Weddingplanners

Tijdens de Nationale Weddingplannerdag, een jaarlijks evenement georganiseerd door evenementenbureau Swinging.nl uit Rotterdam, wordt jaarlijks een andere regio bezocht door zo’n 30 Weddingplanners. Dit jaar was Texel aan de beurt. De Weddingplanners kregen een veelzijdig programma aangeboden.

In een prachtig kerkje werden ze getrakteerd door een optreden van gospelkoor de More Gospel Singers. Wie aan Texel denkt, denkt aan schapen. Schapen knuffelen kon dan ook niet ontbreken in het programma. Na dit hartverwarmende moment tussen de schapen werd er uitgebreid gedineerd in een romantisch gedecoreerde schaapskooi. Een ludiek moment was de silent disco: koptelefoon op en dansen en zingen maar. Leuk om te doen maar misschien nog wel leuker om naar te kijken. De dag werd uitbundig afgesloten in gala tenue met een optreden van Neerlands meest geboekte huwelijksband: De Helden.

De volgende ochtend kon de dag sportief worden begonnen met een stuk hardlopen door de Texelse bossen gevolgd door een heerlijk ontbijt. Na de terugtocht met de boot zat het er helaas alweer op. Nog maar twaalf maandjes wachten en dan is er weer een Nationale Weddingplannerdag, waar die zal zijn dat houden we nog even geheim.

 

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen