De-leukste-bruiloft-songs | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 9 november 2016

De leukste bruiloft songs

Er bestaan miljoenen nummers op deze aardbol. Welke moet je dan draaien op jouw bruiloft? Op welk nummer doe je de openingsdans? Dat zijn moeilijke vragen. De dag moet natuurlijk perfect verlopen. Daarom hebben wij de top 10 bruiloft nummers gemaakt. Al zit jouw nummer er niet tussen, misschien haal je hier wat inspiratie uit!

1. Ed Sheeran – Thinking Out Loud


Wie kent hem niet? Ed Sheeran, met zijn zwoele mooie nummers. Thinking Out Loud is een van de grootste hits van Ed, en tevens ook het meest geliefde trouw nummer van de afgelopen 2 jaar. Het heerlijke rustige nummer gaat over echte liefde. Iedereen die gaat trouwen kan zich geheid in dit nummer vinden. En wat ons betreft een echte tranentrekker op een bruiloft!

2. John Legend – All Of Me


All Of Me is een fantastisch mooi rustig nummer. Nooit de juiste woorden kunnen vinden om de liefde te verklaren? Dan kun je John Legend bedanken, want All Of Me is alles wat je partner wilt horen. Dit nummer is een perfect nummer voor jullie dans.

3. Bruno Mars – Marry You


Zoek je een wat drukker nummer? Dan is Marry You perfect voor jullie! Wederom een super lief nummer om te kiezen. Bruno Mars heeft enorm veel hits die ook goed voor zulke momenten zouden zijn, bijvoorbeeld Just The Way You Are.

4. Pharrell – Happy


Zoek eens 1 iemand die Happy van Pharrell niet kent. Dat gaat je niet lukken, dit nummer is het meest beluisterde nummer van de afgelopen jaren. Als je wilt dat iedereen vrolijk gaat dansen, draai dan Happy, nieman kan blijven zitten.

5. Christina Perri – Thousand years


Niet iedereen zal dit nummer kennen, maar zoek het maar eens op. Dit nummer is enorm mooi en lief, elke vrouw zal smelten als ze dit nummer horen in jouw armen tijdens jullie dans. Het nummer is gebruikt in Twilight, heel romantisch dus!

6. Blof – Alles is liefde


Een heerlijk powerful nummer waar iedereen lekker op kan dansen. Er is ook een langzame versie van het nummer, die heel mooi is voor jullie dans. Niet alleen een lekker nummer maar ook een hele mooie tekst!

7. Beatles – All You Need Is Love

Jong en oud, iedereen kent deze klassieker. Houden jullie van muziek uit de 60’s, dan is dit het perfecte nummer voor jullie. Het volkslied van de liefde kun je voor meerdere gelegenheden gebruiken, het is helemaal aan jullie.

8. Whitney – I will always love you


Wie kent dit klassieke nummer niet? Whitney Houston heeft super veel hits, maar de bekendste is toch I Will Always Love You. Dit is wederom een veel gekozen nummer voor op een bruiloft. De zang, tekst en muziek maakt het hele nummer compleet.

9. Claudia – Mag ik dan bij jou


Een super mooi nummer dat door heel Nederland geliefd wordt. Mag ik dan bij jou is een perfect nummer om de liefde op te verklaren. Je wilt nooit meer zonder de ander en wil voor altijd bij de ander terecht kunnen.

10. Snow Patrol – Just say yes


Een heerlijk rustig dansnummer. En de tekst is heel duidelijk, zeg nou gewoon ja! Dit nummer zorgt ervoor dat iedereen in de goede stemming komt, terwijl ze naar jullie mooie openingsdans kijken.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen