Twee-nieuwe-bruiloft-DJ’s-bij-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 20 januari 2016

Twee nieuwe bruiloft DJ’s bij Swinging.nl

Steeds meer bruidsparen ontdekken de kwaliteit van de Swinging DJ Shows. Uiteraard willen we niemand teleurstellen dus werd het tijd om op zoek te gaan naar uitbreiding van onze bruiloft DJ team.

Dat is overigens makkelijker gezegd dan gedaan. Want een goede bruiloft DJ, die vind je niet zomaar. Als je erover gaat nadenken, dan moet een goede Dj voor je huwelijksfeest voldoen aan een heleboel eisen:

Brede muziekkennis
Een brede muziekkennis is heel erg belangrijk. Op een bruiloft komen veel verschillende mensen van uiteenlopende leeftijden. Van 8 tot 80 jaar is niet ongebruikelijk. De Dj op je trouwfeest moet dus kennis hebben van de muziek van de jaren zestig tot heden.

Flexibel
Ondanks alle zorgvuldig opgestelde draaiboeken en grondige voorbereidingen, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets last minute wijzigt. Sterker nog: het eerste trouwfeest waarbij er niet iets wordt aangepast aan het draaiboek moeten wij nog meemaken. Natuurlijk helemaal niet erg, dat hoort bij een goede gezellige bruiloft. Wel zo fijn dat je als DJ voor het trouwfeest dan flexibel bent.

Attent
Veel mensen, veel vragen, veel wensen. Een goede bruiloft DJ is in staat om met veel verschillende mensen om te gaan en iedereen op vriendelijke wijze te woord te staan.

Vakkundig
Je zou het bijna vergeten maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek en het feest. Een goede DJ weet hoe een avond moet worden opgebouwd en hoe in te spelen op wat er op de dansvloer gebeurt.

Wij zijn dan ook erg trots dat we twee toppers van DJ’s hebben kunnen toevoegen aan ons team van bruiloft DJ’s.

DJ NIK
Een zeer representatieve DJ met veel ervaring en als belangrijkste missie: een glimlach toveren op de gezichten van de gasten. Klik hier voor meer informatie over DJ Nik. 

DJ Pim
Een echte beatmixer. Heeft zelfs met Afrojack mogen draaien. Dat zegt natuurlijk wel iets. Pim heeft ontzettend veel ervaring en een bijna onuitputtelijke repertoirekennis. Klik hier voor meer informatie over DJ Pim. 

 

 

Stel je eigen DJ show samen