Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 maart 2020

Uitgelicht: De Helden!

Al jaren is coverband De Helden een van de meest geboekte bands van Swinging.nl. Dat is ook zeker niet voor niks! De Helden is namelijk een superleuke en enthousiaste band, die van elk optreden een spetterend feest maakt. Wij willen De Helden met deze blog dan ook graag even in het zonnetje zetten!

Wie zijn De Helden?

De Helden is een professionele coverband, bestaande uit zeven enthousiaste muzikanten. Inmiddels hebben zij al meer dan 20 jaar ervaring met het spelen op bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. De coverband staat absoluut voor topkwaliteit. Met hun feestelijke uitstraling, eigentijdse repertoire en spetterende optreden nemen zij het hele publiek mee in hun enthousiasme.

Eigentijdse coverband

Coverband De Helden is zeker bij de tijd. Ze spelen een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit hedendaagse popnummers, aangevuld met de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het enthousiasme van De Helden is erg aanstekelijk en de liedjes zijn voor iedereen wel herkenbaar, wat ervoor zorgt dat hele publiek gegarandeerd met de spreekwoordelijke voetjes van de vloer zal gaan.

De Helden spelen jouw wensen

Wanneer De Helden op jouw feest, bruiloft of evenement spelen, zullen zij het optreden volledig naar jouw wensen verzorgen. In overleg met jou wordt de indeling van het programma en het repertoire besproken. Er wordt altijd persoonlijk contact met je opgenomen door de band zelf, zo zijn ze namelijk helemaal op de hoogte van jouw wensen.

De Helden boeken via Swinging.nl

Bent u enthousiast geworden van deze te gekke coverband? Boek De Helden dan nu eenvoudig via Swinging.nl. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte avond. U kunt namelijk naast De Helden ook allerlei extra’s boeken zoals een DJ of gave special effects zoals de verlichte dansvloer. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp 06 – 48 74 24 04, telefonisch via 010 – 281 86 33 of via ons online contactformulier.

Stel je eigen DJ show samen