Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 22 april 2022

Uitgelicht: The Gentlemen

Een van de meest geboekte coverbands van de afgelopen tijd bij Swinging.nl is The Gentlemen, en dat is niet zomaar! Aangezien The Gentlemen bij elk feestje de juiste snaar weten te raken, willen wij ze graag even in het zonnetje zetten door ze verder toe te lichten in dit nieuwsbericht.

Wie zijn The Gentlemen?

Deze vijf mannen, allen afgestuurd aan diverse conservatoria, zorgen voor een onvergetelijke sfeer op jouw bruiloft of feest. Altijd strak in pak betreden zij het podium om alle voetjes van de vloer te krijgen met hun veelzijdige repertoire. The bandleden zijn echte alleskunners en kunnen anticiperen op wat de aanwezigen willen, dat onderscheidt ze van de andere collega-coverbands. Wanneer ze even hun rust pakken tussen de sets door die ze spelen, is er een bijpassende DJ die ervoor zorgt dat het feestje gewoon doorgaat. Zo valt het feestje niet stil en kunnen ze even opladen voordat zij het dak er weer compleet vanaf spelen. The Gentlemen waarderen ook variatie in hun spelen, waardoor het ook nog eens mogelijk is om een zanger of zangeres er extra bij te boeken.

Vraag jouw favoriete nummers aan!

Van oude klassiekers tot aan de allernieuwste plaatjes, de band is zo flexibel dat geen nummer te gek is voor hun. Mis je toch aan aantal nummers? Dan kan je deze bij voorhand al aangeven en zullen ze de nummers instuderen. Het aanvragen van nummers ter plekke kan ook! Geen feestje is hetzelfde bij The Gentlemen, elk feestje met een eigen twist.

The Gentlemen boeken bij Swinging.nl

Boek je The Gentlemen bij Swinging.nl, dan krijg je een compleet verzorgde show op jouw evenement! De licht- en geluidsset die bij deze boeking horen, wordt door twee technici op locatie geïnstalleerd en is geschikt voor een evenement met maximaal 200 personen. Heb je bij Swinging.nl geboekt, dan is jouw show van het begin tot het einde compleet en geregeld. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Stel je eigen DJ show samen