Perfecte coverband muziekgenre | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 2 oktober 2023

Vind de perfecte coverband voor jouw favoriete muziekgenre

Of je nou een bruiloft, bedrijfsfeest of thema-avond aan het plannen bent; met een coverband weet je zeker dat het een groot succes gaat worden! De coverbands die aangeboden worden door Swinging.nl, hebben allemaal een breed oeuvre gevuld met klassiekers die gemaakt zijn door bekende artiesten. Over het algemeen speelt elke coverband wel verschillende genres, maar bij de meeste coverbands is er wel één genre dat er echt bovenuit springt. Je wilt natuurlijk wel de covers horen die passen bij jouw gelegenheid, dus doe hieronder inspiratie op om de perfecte coverband te vinden!

Coverbands met discomuziek

Willen je gasten en jij de avond dansend doorbrengen? Dan ben je bij een disco coverband als FUNK U, Back in the Groove of Miami Vibes helemaal op het juiste adres. Organiseer een bruisend feest waar iedereen uit zijn dak gaat. En als je echt uit wilt pakken, kan je er nog een thema feestje van maken ook!

Coverbands met jazzmuziek

Als je op zoek bent naar een swingende jazz band, staan coverbands als JIVE!, Showmance en Jazzin’ Soul Tree voor je klaar! De jazz coverbands spelen echte klassiekers uit het jazzgenre of geven soms zelfs een jazz-randje aan hedendaagse hits.

Coverbands met akoestische muziek

Soms heeft een gelegenheid geen behoefte aan harde, feestelijke muziek, maar juist aan muziek die mooi en intiem is. Ook hierin kan Swinging.nl de perfecte coverband verzorgen. Coverbands die akoestische muziek spelen zijn hier de perfecte kandidaat voor! Denk hierbij bijvoorbeeld aan coverbands als Chandeliers, The Billionaires en Gold Collective.

Tribute coverbands

Ben jij helemaal ondersteboven van een bepaalde artiest of band en is het een droom om deze op jouw feest te laten spelen? Dan biedt een tribute band dé oplossing voor jou. Met The ADELE Project en Elvis Presley Tribute lijkt het net alsof je bij een echt concert van deze twee popsterren staat!

Coverbands met allround muziek

Kan je eigenlijk niet kiezen tussen een genre, en wil je van alles wat? Dan is een allround coverband als Improve The Groove, 3Xtra of Rotterdam Centraal een goede keuze. Deze coverbands brengen een avond vol gevarieerde muziek op jouw bijzondere gelegenheid!

Boek een coverband via Swinging.nl

Ben je er uit welke coverband perfect op jouw georganiseerde muziekevenement past? Boek deze dan gemakkelijk via Swinging.nl. Als je nog vragen over de boeking hebt, of toch nog geadviseerd wilt worden over jouw keuze, neem dan contact met ons op!

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen