Voor-de-meest-originele-Valentijn | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 10 februari 2017

Voor de meest originele Valentijn

Het is bijna Valentijnsdag. Hét moment natuurlijk om op een originele manier je liefde te verklaren of misschien wel de liefde van je leven ten huwelijk te vragen. Met alleen een bosje bloemen kom je er tegenwoordig natuurlijk niet meer. Dat kan origineler:

tip 1: organiseer een flashmob

Studeer met een aantal vrienden een flashmob in of nog beter: huur een paar professionele dansers in voor de meest onvergetelijke aanzoek ooit. Succes gegarandeerd. Laatst had een klant van ons op de Erasmusbrug van Rotterdam zijn vriendin verrast met een flashmob samen met 6 van onze dansers. Je kunt wel raden wat de reactie was op het aanzoek…..we zijn inmiddels druk in de weer met de bruiloft DJ show voor dit aanstaande huwelijk.

tip 2: geef een serenade met een speciaal geschreven lied

De meest romantische zanger van Nederland Ray Klaassen kan een lied op maat voor je geliefde schrijven. Uiteraard komt hij met zijn gitaar langs om namens jou de serenade te geven. Succes gegarandeerd. Zo heeft hij speciaal voor de geboorte van de jongste zoon van onze directeur een prachtig lied geschreven. Vergeet de zakdoekjes niet, die zullen zeker nodig zijn.

tip 3: tover champagne uit de lucht

Toegegeven, het helpt als je een kerk of ander hoog gebouw bij de hand hebt, maar dan heb je ook wat. Niets geen champagne op een dienblad, nee jij gaat voor de top! Jij gaat voor champagne uit de lucht! Een zeer spectaculaire manier om samen te klinken op jullie liefde.

tip 4: organiseer een Braziliaans carnaval

In deze koude tijden zorg jij voor een warmtefront in jullie relatie. Regel een Braziliaanse percussieband en wees het zonnetje in huis. Een fantastische en feestelijke manier om je liefde te betuigen. Ook leuk voor de buren trouwens, hebben die ook een gezellige valentijn!

tip 5: spreek uit het hart

Misschien wel de beste tip van allemaal: vergeet al die toeters en bellen en laat je hart spreken. Kook iets lekkers, maak het gezellig. Vertel wat je zo bijzonder vindt aan je liefste en wat hij of zij voor je betekent. Wellicht niet heel origineel maar wel heel oprecht. Het meest waardevolle is namelijk gratis in het leven en hoeft helemaal niet zo spectaculair te zijn om indruk te maken.

Succes met Valentijnsdag. Laat ons weten hoe het is geweest!

 

 

Stel je eigen DJ show samen