Waarom een zanger boeken altijd een goed idee is | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 12 augustus 2021

Waarom een zanger boeken voor je feestje

Ben je op zoek naar passend entertainment voor jouw feest of evenement? Dan zijn er vele opties om uit te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een DJ of wil je liever live muziek? Indien je voorkeur uitgaat naar live muziek, dan is een zanger boeken een uitstekend idee! In dit blogbericht leggen we uit waarom je door een zanger te boeken voor je feestje altijd goed zit.

Succesvol in iedere setting

Een zanger kan in vele settings worden geplaatst. Zo is het mogelijk om een zanger te boeken in combinatie met een band of DJ voor een groots en spetterend feest, maar ga je een feest organiseren met een intiemere sfeer? Dan is het vaak ook mogelijk om een zanger als eenmansformatie te boeken. Ideaal voor bijvoorbeeld een knusse huwelijksceremonie, kleine receptie of borrel.

Zorgt voor een persoonlijke touch

Een zanger zorgt vaak voor een persoonlijke touch. Zo kan een zanger zich bijvoorbeeld door het publiek bewegen met zijn microfoon, terwijl dit een stuk lastiger is voor DJ’s of bandleden. Zij moeten namelijk bij hun instrumenten blijven. Daarnaast is een verzoeknummer of een kleine tekstuele aanpassing die een nummer nog persoonlijker maakt geen enkel probleem voor onze ervaren zangers!

Kan zowel een enkel optreden als een avondvullende show verzorgen

Of je nu een zanger wilt boeken voor enkel de opening van je feest of voor de hele avond, bij Swinging.nl kan je alle kanten op. Zo hebben we zangers die een indrukwekkende set van 30 minuten verzorgen, maar er zijn ook zangers die bijvoorbeeld 4 à 5 sets van 45 minuten spelen en zo een avondvullende show verzorgen.

Een zanger boeken voor je feestje gaat eenvoudig via Swinging.nl

Bij Swinging.nl kan je kiezen uit een groot aantal zangers om te boeken. Middels onze website kan je eenvoudig aangeven welk genre je voorkeur heeft. Zo is zanger Dennis bijvoorbeeld gespecialiseerd in Nederlandstalige nummers met een hoog meezinggehalte, terwijl zanger en gitarist William juist toegankelijke jazz en herkenbare liedjes uit de 50-er tot 80-er jaren tot zijn specialiteit bestempelt. Natuurlijk kan je ook altijd even contact met ons opnemen als je nog niet precies weet wat voor soort zanger je op je feest wilt. Onze feestspecialisten kan je bereiken door te bellen naar 010 – 281 86 33 of middels ons online contactformulier.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen