Waarom-heeft-Swinging.nl-de-Dutch-Wedding-Awards-gewonnen | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 maart 2016

Waarom heeft Swinging.nl de Dutch Wedding Awards gewonnen?

Award Bruiloft DJSwinging.nl is de trotse winnaar van de Dutch Wedding Awards 2015/2016 in de categorie Bruiloft DJ show. De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie aan de beste bruiloft bedrijven van Nederland. Een vakkundige jury heeft in twee juryronden een keuze gemaakt uit de vele inzendingen. De eerste ronde bestond uit een case-studie. De tweede ronde bestond uit een presentatie voor de vakjury van de genomineerden. Na deze twee ronden kwam Swinging.nl als overall winnaar uit de bus. De motivatie van de vakjury:

Snelheid
Klanten krijgen zeer snel antwoorden op gestelde vragen. Dit komt mede door de goede overzichtelijke website met een duidelijk en compleet aanbod inclusief prijzen. Heel prettig is de chatfunctie op de website waarmee direct antwoorden worden gegeven op gestelde vragen. Het valt op dat de gegeven antwoorden via de chatfunctie grondig, gefundeerd en vakkundig zijn. Dit schept vertrouwen en bespaart veel tijd voor de klant.

Ontzorgen
Swinging.nl is zeer goed op de hoogte van de belangrijkste feestlocaties van Nederland waardoor klanten ontzorgd worden: direct geeft Swinging.nl een advies passend bij de mogelijkheden van de gekozen feestlocatie. Alle informatie tussen bruidspaar, de afdeling verkoop en de DJ’s wordt continue opgeslagen en over- en weer gedeeld waardoor op elk moment deze informatie voor alle betrokkenen eenduidig is, hierdoor worden misverstanden en fouten voorkomen.
Award gewonnen door Swinging.nl
Persoonlijk contact
Een klant kan kiezen uit vrijwel alle mogelijke vormen van persoonlijk contact: mondeling, telefonisch, via de chat, via skype, met showcases en zelfs via live streaming tijdens showcases. Met name de live-streaming tijdens showcases is erg prettig voor klanten die verder weg wonen of om andere redenen minder eenvoudig in de avonduren een showcase kunnen bijwonen.

Duidelijkheid
Als klant weet je direct waar je aan toe bent: alle kosten staan duidelijk vermeld op de website, daar komt niets meer bij. Offertes zijn overzichtelijk, begrijpelijk en klantvriendelijk opgesteld.

Zekerheid
Swinging.nl heeft een waterdicht beleid als het gaat om het aanbieden van een vervangende artiest in geval van nood. Hier is zeer goed over nagedacht. Door middel van een enorm netwerk, diverse back-up apparatuur en geavanceerd gebruik van it-technologie is het mogelijk deze garanties te bieden.

Vriendelijkheid
Tot slot, maar zeker niet het minst belangrijk, valt de klantvriendelijke benadering van het bedrijf op. Dit uit zich in heel veel kleine details: denk hierbij het tekstgebruik in offertes en mails, de soepele omgang met onverwachte vragen, de deskundigheid van het personeel en de transparante prijsstelling.

Kortom Swinging.nl Swinging.nl is een bedrijf met een mooi verhaal die het nog waarmaakt ook.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen