Winnaars Weddingplanners International Awards 2018 | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 7 maart 2019

Winnaars New Talent & Master of Professional Award 2018

Op woensdag 6 maart jongstleden hebben de Nederlandse weddingplanners Samantha de Wolf en Renate Badloe de New Talent & Master of Professional Award 2018 in ontvangst mogen nemen als kroon op hun werk van de afgelopen jaren. Weddingplanners International is hét instituut voor aspirant- en gevestigde weddingsplanners en dit instituut reikt elk jaar twee awards uit; één New Talent Award (voor weddingplanners die 0-2 jaar zijn ingeschreven bij de KvK) en één Master of Professional Award (weddingplanners die minimaal 2 jaar zijn ingeschreven bij de KvK). Martijn van Buren zat namens Swinging.nl in de vakjury van dit prachtige initiatief en doet hieronder verslag.

Over de verkiezing

Weddingplanners International heeft zich in de afgelopen veertien jaar ingezet om een community van weddingplanners op te zetten, die perfect weten wat er speelt in de markt en die op deze manier unieke bruiloften voor bruidsparen kunnen organiseren. Dit doet het instituut onder andere door opleidingsmogelijkheden te verschaffen aan weddingplanners in binnen- en buitenland, door gevestigde weddingsplanners op professionele wijze te ondersteunen en door relaties op te bouwen en te onderhouden met leveranciers uit de trouwbranche.

Om weddingplanners in de spotlight te zetten, organiseert het instituut eenmaal per jaar een verkiezing voor nieuw talent en gevestigde weddingsplanners. Deze verkiezing bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde konden weddingplanners genomineerd worden voor de twee awards, waarna er op de genomineerde weddingplanners gestemd kon worden via internet. De top-3 uit beide categorieën mocht zich vervolgens presenteren aan de driekoppige vakjury, waarna de vakjury in elke categorie een winnaar uitgeroepen heeft.

Samantha de Wolf van cre8yourday winnares New Talent Award 2018

New Talent Award: Samantha de Wolf

De categorie New Talent is speciaal in het leven geroepen voor weddingplanners die pas net actief zijn in het vak. In deze categorie mochten alleen weddingplanners genomineerd worden die maximaal twee jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. De vakjury koos hier uiteindelijk voor Samantha de Wolf van cre8yourday. Zij wist de jury te verrassen met een uitstekende presentatie, waarin ze precies kon uitleggen waar cre8yourday voor staat; namelijk een laagdrempelige onderneming met bovengemiddeld veel persoonlijke aandacht voor de klant.

Quote uit het juryrapport: “Jouw USP ben je zelf. Hier ligt echt jouw kracht.”

Renate Badloe van Classy Affairs winnares Master of Professional Award 2018

Master of Professional Award: Renate Badloe

De Master of Professional Award is in het leven geroepen voor de gevestigde weddingplanners, die al meer dan twee jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In deze categorie ging de award naar Renate Badloe van Classy Affairs. Renate is met haar unieke bedrijf gespecialiseerd in multiculturele en multireligieuze bruiloften in zowel binnen- als buitenland. Renate wist de jury omver te blazen met een persoonlijke presentatie zonder audiovisuele hulpmiddelen.

Quote uit het juryrapport: “Door verschillende culturen samen te brengen en workshops te organiseren voor trouwbranche professionals zorg je er mede voor dat de trouwbranche naar een hoger level getild gaat worden.”

Felicitaties namens Swinging.nl

Als entertainmentpartner voor de trouwbranche werken we regelmatig samen met weddingplanners en daardoor weten we als geen ander hoe belangrijk een instituut als Weddingplanners International voor de trouwbranche is. We zijn dan ook trots dat we deel uit mochten maken van de vakjury tijdens deze verkiezing. We willen Samantha en Renate bij deze van harte feliciteren en nodigen iedereen uit om eens een kijkje te nemen op de Instagram van beide dames.

@cre8yourday_weddings

@classyaffairs

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen